evet beyler hayatımın yarısını bilgisayarla geçirmiş biri olarak ( onca geçen zamanın kıymetini şimdi anlıyorum ve çok pişmanım ) artık bilgisayar oynamamaya karar verdim bunu sadece pişman olmak istemeyenler için söylüyorum herkeze başarılar.
oyun dünyamı artık kapatıyorum ....
onca geçen zaman yerine insanlarla takılsaymışım daha iyi. bilgisayarda oyun falan oynayıp bitirince ne geçiyorki eline ?
Eğlence.. Az Çok gezmiş ve az çokta oynamış biri olarak hiç pişmanlık duymadım,İnsanlarla takılması gezmesi hoş eğlenceli ama Oyun oynamakta ayrı bi zevk,Bu iş biraz öncelik işi,Oyunlar 2.ci planda İnsanlar ise 1.ci planda olmalı,Toptan oyun oynamayı bırakmak gereksiz.
Tek sorunun monoton bir hayattan bıkmandır oyunla alakalı değil tamamen seninle alakalı...
Hayatta her şey için zaman var ama aşırıya kaçılmadığı sürece.Açıkçası çok fazla oyun oynamak gerçekten de zaman kaybıdır.
Hem oyun oynuyorum hem gezıyorum hemde spor yapıyorum hepsıde guzel.
Bende tüm vaktimi forumda geçiriyorum.
Mesela atıyorum günde top. 2 saat bilgisayarda vakit geçiriyorsam:
1,9 saat FORUM
0,1 saat OYUN
Çünkü oyunları sürekli oynadığımda sıkılıyorum ama forum hiç sıkmıyor bence.
Zararın neresinden dönersen kardır.Oyunlar beyninizi yıkayarak üretkenliginizi azaltıyor böylece kontrolu kaybedip zamanınızın çogunu oyuna harcıyorsunuz.Bence oyun oynamak işi gücü olan herşeyi rayına oturtmuş hayattan endişesi olmayan gelecegi ve yarını kurulu insanlar için tasarlanmış.Türkiyede oyun oynamak zaman kaybı japonyada eğlencedir.
Ülkemizde 17 18 saat çalışıyorlar zamanında çalışıp bir yerlere gelemezsen amelelik kölelik yapar öyle para kazanırsın.Türkiyede işler böyle yürür önce iş sonra eş sonra düzen sonra oyun.
Zararın neresinden dönersen kardır.Oyunlar beyninizi yıkayarak üretkenliginizi azaltıyor böylece kontrolu kaybedip zamanınızın çogunu oyuna harcıyorsunuz.Bence oyun oynamak işi gücü olan herşeyi rayına oturtmuş hayattan endişesi olmayan gelecegi ve yarını kurulu insanlar için tasarlanmış.Türkiyede oyun oynamak zaman kaybı japonyada eğlencedir.Bu sözün altına imzamı atarım işte...
Ülkemizde 17 18 saat çalışıyorlar zamanında çalışıp bir yerlere gelemezsen amelelik kölelik yapar öyle para kazanırsın.Türkiyede işler böyle yürür önce iş sonra eş sonra düzen sonra oyun.
Çok doğru ve gerçekçi bi yorum
Dostum hayatta herşey için zaman var yeterki o zamanları doğru kullanabilmekte örneğin : 8 saat uyuyorsun ve 8 saat çalışıyor veya okuyorsun diyelim, geriye kalıyor 8 saat bu 8 saat diliminde maksimum 4 saat aktiviteler yapsan geriye kalıyor 4 saat bu 4 saat içinde yemek dinlenmek 2 saat oyun bence kafanı boşaltman için süper bi süreç, ben hergün bunları yapıyorum hiç bir sıkıntıda yok, ama bütün saatlerini oyuna harcıyorsan senin sorunun var demektir :)