oyun dvd lerini kopyalarken sorun yaşıyorum

brave_x
25-01-2008, 18:25   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

BEN ARKADAŞIMDAN ALDIĞIM PLAY STATİON 2 CD LERİNİ KOPYALAYAN PROGRAM İSTİYORUM ALCOHOL 120 İLE BİR KAÇ TANE BAŞARILI KOPYALAMA YAPTIM FAKAT PROGRAMDANMI KOPYALADIĞIM DVD DENMİ YOKSA BAŞKA Bİ ŞEYDENMİ BİLEMEDİM HEP AYNI YÖNTEMLERİ KULLANDIM (kalıb oluşturma kalıp okuma hızım ve dvd yazma hızım hep aynıydı)  SAĞLAM KOPYALADIĞIM OYUN 3 BAŞARISIZ KOPYALAMAM 7-8 OLDU boş DVD LER MAHFOLDU.BANA BU İŞİ KOLAYCA YAPABİLECEK PROGRAM İSMİ VEREBİLİRMİSİNİZ DENEYEN VE PROGRAM KULLANIMI BİLEN VARMI YARDIM BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ACİLL LÜTFEN

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 25 Ocak 2008 20:44
Banned
25-01-2008, 19:41   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

bence sorun programdan değilde kopyalama tarzınızdan kaynaklanmaktadır. Kopyalama iişlemi için cd/dvd kopyala seçeneği yerine iso oluştur seçeneği ile daha başarılı olursunuz düşüncesindeyim
Tavsiyem bu işlemde uzman yazılım olan nero 8 i indirip kurun veri-dvd seçeneğinden iso dosyası oluştur seçeneği ile dvd nizin iso dosyasını alıp pc ye kaydedin. devamında boş dvdyi writer e takıp iso dosyasına çift tıklamanız neronun devreye girip dvd nizi sorunsuz olarak yazması için yeterli olacaktır

brave_x
26-01-2008, 08:55   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

zaten alcohol programıyla önce isosunu oluşturuyorum sonra yazma işlemi yapıyorum bazı oyunları başarılı birşekilde yazmayı başardım fakat bazı oyunlardada başarılı olamadım halbuki aynı işlemi yaptım hep play station açılışı yapıyor dvd okuyor oyun fragmanı nı gösteriyor malum oyun ayarları vs yapılıyor fakat start komutunu verdiğimde uzunca bekliyorum  ama açılmıyor sanırım bu oyunlar yazmaya karşı korumalı galiba KHRAMN kardeşin söyledikleri beni tatmin etmedi başka fikri olan varmı arkadaşlar