Bütçem Maximum 1500 TL Vatanbilgisayar,Bimeks,Gold Önerisis olanlar burdan tavsiye etsinler son cıkan oyunları dahi oyunları hıc kasmasın
Oyun İçin Dizüstü Önerisi Olan ?
- 1
- 2
http://www.vatanbilgisayar.com/n ... ils.aspx?I_ID=59508
KDV Bizden 1388 TL'ye düşürmüşler. Bulunduğun yerde varsa bu makinayı kaçırma derim. Oyunları Yüksek-Orta aralığında oynarsın.
Valla kardeş %25 indirim kampanyası hala devam ediyomu bilmiyorum ama hafta sonları oluyodu gelecek hafta %25 indirimi tutturursan bu bilgisayarı tam (ne b kuruş eksik ne bi kuruş fazla) 1500TL'ye alırsın
EXPER NRK4E CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-1TB-15.6"-1GB GT520M-DVD/RW-CAM-BT-W7PRE
Tek benimki tıklamalık link
ya KINAŞLI sırf dostum,arkadaşımsın diye bişi demiyom da.
ekran kartı daha düşük olan ve markası külüstür EXPER olan bi laptop önerilirmi :D
ya KINAŞLI sırf dostum,arkadaşımsın diye bişi demiyom da.Kardeşim sor bakalım hayatında kaç kez leptop kullandın die :D :D :D
ekran kartı daha düşük olan ve markası külüstür EXPER olan bi laptop önerilirmi :Ne biliyim geziyodum baktım hafıza 1TB RAM 8GB işlemci İ7 2.2 GHz bende dedim iş görür bunu önerdim ekran kartına batığımmı var dalgınlığıma gelmiş kusura bakma :D :D :D
Kardeşim sor bakalım hayatında kaç kez leptop kullandın die :D :D :Dyok kardeş sen kusuruma bakma :DNe biliyim geziyodum baktım hafıza 1TB RAM 8GB işlemci İ7 2.2 GHz bende dedim iş görür bunu önerdim ekran kartına batığımmı var dalgınlığıma gelmiş kusura bakma :D :D :
yinede EXPER ve CASPER önermeyelim ;D
şimdi ben bi link vercem ağızınız açık kalacak ha... :D
ahanda link
Tıklayınız
Hangi parçası eksik arkadaşlar ekran kartıda düşük deil bunun :D
Niye amdye takıntılısın ki joker kardeşim ? :D
nie ölü olsun yaw zaten benim amacım leptopları göstermekti sen mesajı anlamamışsın yani ordaki mesaj:
Birinin bi parçası kötüyse öbürünün o parçası iyidr hepsi birbirini tamamlar demek istedim yoksa boşo boşona nie leptoparın linkini veriyim :D
hd6000 ve hd7000 serisi kullanan laptop'lar.bi de gt500m ve gt600m serisi kullana laptop'lar.Ondan mı millete hep AMD sistem topluyon bir aralarda ben İntel toplamak istediğimde gülüyodun ya şimdi nie döndün :D :D :D
:D :D
amd ekran kartı amd işlemci: :(
intel işlemci nvidia ekran kartı: :)
Ama packard bellin 17.3 ekranı ve 8 gb ram avantajı da iyi ? :D