İşlemci amd fx 8350 ekran kartım 7950 asus seçmiştim bu oyun desteklemeleri falan felan amd batcak felan iyice kafam karıştı ya :S
oyun için hangisi ASUS GTX680 ?ASUS HD7970?
İşlemci amd fx 8350 ekran kartım 7950 asus seçmiştim bu oyun desteklemeleri falan felan amd batcak felan iyice kafam karıştı ya :Batmaz. 8xxx ekran kartları geliyor sen merak etme. AMD ekran kartları su gibi satılıyor dünya çapında, en azından 7000 seri kartlar çünkü yanında Crysis 3 ve Bioshock oyunları geliyor. Gönlülü ferah tut bişey yok.
İşlemci amd fx 8350 ekran kartım 7950 asus seçmiştim bu oyun desteklemeleri falan felan amd batcak felan iyice kafam karıştı ya :ya belki bata bilir amdnin çok anlaşması var oyun konsalları falan ama asıl para kaynağı işlemci işlemcide tutmadığı için bata bilir ama ekran kartlarına birşey olurmu onu bilemem
AMD batmaz ama anlaşmaları yok
mesela ben alırsam crysis'i rahatça oynayabilecem ama nvidia'ın desteklediği bir oyunu onun kadar rahat oynayamam
cf olamayacak heralde ileride anakartın ve güç kaynağı'nın değişmesi gerekecek tabii sanıyorumki 3-4 yıl götürür beni 680
AMD batmaz ama anlaşmaları yokya kardeş sen pcyi ne zaman alcan az daha bekle 1 2 aya 700 seri çıkacak nvdiada ozaman 780 almış olursun boşuna 680ne para verme yada idarelik bir kart al sen şimdilik nasıl istersenmesela ben alırsam crysis'i rahatça oynayabilecem ama nvidia'ın desteklediği bir oyunu onun kadar rahat oynayamam
cf olamayacak heralde ileride anakartın ve güç kaynağı'nın değişmesi gerekecek tabii sanıyorumki 3-4 yıl götürür beni 680
o zaman 700 serisi çok pahalı olur sanırsam ?
bende idare edebilecek tek kart nvidia 9400 gt 1gb var anakart ve işlemciye sorun yaratırmı acaba
senin dediğin seri nisan mayıs ta çıkar heralde
http://www.anandtech.com/bench/Product/555?vs=508
Crysis gibi oyunlarda Amd serisi kendine denk kartlarda hep öne çıkıyor.
Fakat Nvidia serisi kartlar Battlefield 3,Total war 2,Dota 2 gibi oyunlarda fps'de büyük bir fark atıyor.
büyük ihtimalle öyle olacaktır ama fiyatı sanırım 2 civarı olur ?
evet şimdilik 680 ile idare edeceğim sanırım artık alma zamanı geldi
Asus HD 7970 kesinlikle bit ve hız daha iyi kesinlikle Asus HD 7970
çok güzel bir sistem olmuş ama ankartını birazdaha yükselte bilirsen çok iyi olur bide ssd hakkında ocz vertex4de yapa bilirsin bende var gerçekten performansı iyi ssd alırken ya ocz vertex 4 alcaktım yada senin gtden ama testlere baktım ocz daha mantıklı geldi karar senin
nasıl bi anakart öneri bekliyorum.
nasıl bi anakart öneri bekliyorum.SLI/CROSSFIRE DESTEKLİ:
MSI Z77A-G45 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart 240 TL
GIGABYTE Z77MX-D3H Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI&HDMI Anakart 266 TL
crossfire desteklediğini nasıl anlayacağım ? yapı micro atx mi acaba