crossfire desteklediğini nasıl anlayacağım ? yapı micro atx mi acabayok ordan anlayamzsın anakartın ekran akrtı sulotlarına bakcan sli veya crossfire olması için 2 sulotun pci 3.0 destekli olması 16x olması ve kartta sli ve crossfire işaretini olması bunlar olursa işte ozaman sli ve crossfire yapa bilirsin
oyun için hangisi ASUS GTX680 ?ASUS HD7970?
onun ne olduğunu bilmiyorum bile hangisi daha iyi yapı olarak nasıldır hiç bilgim yok
benim seçtiğim kasa ATX ve micro atx destekliyor bunların hangisi iyi ve nasıldır acaba
benim seçtiğim kasa ATX ve micro atx destekliyor bunların hangisi iyi ve nasıldır acabaMicro ATX/mATX (micro: kücük) kasalar için tasarlanmış konceptdir. ATX biraz daha geniş ve büyükdür. Anakartını ATX alabilirsin, içine sığar. Extended ATX almicaksın bu sefer sığmaz. mATX anakart, ATX kasalara olur; fakat ATX anakart, mATX kasaya olmaz. Böyle açık olmuştur heralde.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 15 Şubat 2013 22:30
şu benim seçtiğim anakart gibi özellikleri iyi olan ve cf için uygun nasıl bişey alabiliriz
ekran kartı zaten bu olacaktır.
ekran kartı zaten bu olacaktır.
OC yapmaya karar verirsem aradaki fiyat ne olur acaba bir iki örnek varmıdır
evet kesinlikle ileride SLI önermiyor musun?
bu kart işini görür hem o.cde yaparsın hedme sli ve corssfire
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=59267
evet kesinlikle ileride SLI önermiyor musun?önerme ne kelime ben şuanda sli karşıyım :=] oyunlarda fazla sli ve crossfire destekliyen oyun yok bedne GTX 590 vardı arkadaşda GTX 580 hele ozamanalrda iyece azdı arkadaş beni tokat manyağı yaptı oda bana koydu ya adamda 580 var bedne 590 adam bana çakıyor diyom olmaz boşver üzülürsün bir atl seriye geçildiğin zaman ama sli destekliyen oyunlarda kalın çakarsın orası ayrı :=]
evet kesinlikle ileride SLI önermiyor musun?Bütçen varsa olur. Fakat şunu göz önünde bulundurman birşey var. Hem OC + SLI için 1000W gerekiyor minimum. Bu benim tavsiyem. 80 Plus kesin olsun.
Bu arada, Asus GTX680 alacaksan, o ekran kartı 2.5 slot yer kaplıyor, PCI slotları arasında baya boşluk olan bir anakart seç. Hangi kasayı alacaksın?
pekiyi o zaman SLIden vazgeçersek OC için sağlam anakart şu üstteki 1. olabilir mi?
ayrıca benim seçtiğim GTX 680 2GB 256 Bit OC destekler mi?
sabertooth'un fiyatı uygun benim için kasa şudur bi sorun varmı şimdi