Arkadaşlar ben iyi bir oyun laptopu arıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.En az 3 yıl çıkan oyunları rahatça oynayabilim.Bütçem en fazla 1.500 tl
Yardımcı olursanız sevinirim :)
Oyun için laptop arıyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Yeni Üye
35 mesaj
Oyun için en önemli unsur ekran kartıdır. 2000 tl ye kadar alabilecein en iyi oyun pc si nin ekran kartı ya gt540m yada hd 6770 dir.O yüzden arkadaşın önerdiği çok iyi bi pc işini görür fiyat da cok iyiy
Üye
59 mesaj
540M ekran kartından uzak dur derim ben sana birde çözürlüğe dikkat et 540M yeni oyunları zor oynarısın bende samsung rc 530 var ekran kartı 540M hiç memnun değinsanları yanlış yönlendirme sorun senin bilgisayarında 540 ekran kartı güncel oyunlar hight rahat oynatır.Sen optumus teknolojisiyle yani on board ekran kartı ile açmış olmayan oyunları.Veya açmasan bile sorun senin bilgisayarın 525m bütün oyunları açarken bu nasıl açamıcak lütfen düzgün yorumlar yapalım.Çünki burada insanları yönlendiriyoruz.Yanlış olmasın
Yeni Üye
20 mesaj
Samsung Chronos'u öneririm. Yeni çıktı ama süper bir makine.
Taze Üye
4 mesaj
Arkadaşlar ben iyi bir oyun laptopu arıyorum.Yardımcı olabilirmisiniz.En az 3 yıl çıkan oyunları rahatça oynayabilim.Bütçem en fazla 1.500 tlSatın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da uruniste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.
Yardımcı olursanız sevinirim :)
Yıllanmış Üye
160 mesaj
http://www.pcdepo.com/dell-inspi ... ebook-urun6976.html
bu ürünede baakbilirsin kardeşim
insanları yanlış yönlendirme sorun senin bilgisayarında 540 ekran kartı güncel oyunlar hight rahat oynatır.Sen optumus teknolojisiyle yani on board ekran kartı ile açmış olmayan oyunları.Veya açmasan bile sorun senin bilgisayarın 525m bütün oyunları açarken bu nasıl açamıcak lütfen düzgün yorumlar yapalım.Çünki burada insanları yönlendiriyoruz.Yanlış olmasıkusura bakmayın arkdaşlar sorun bendeymiş oyunun güncellmelerini yapınca sorun çözüldü low da oynayaıyordum şimdi higt te oynuyorum tekrardan kusura bakmayın.