Oyun İçin Laptopta Hangi Özellikler Olmalı ?
- 1
- 2
Su asusg1 i inceledm oyun bilgisayarı demişler diye fiyatı artırmışlar gibime geldi... Yani 3000 ytl vericeksin ve ole ozellikleri alıcaksın.
İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.2 GHz T7500
Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN
RAM 2 GB 667 DDR2
HDD 160 GB 5400 RPM SATA
Ekran Kartı NVGF GO8600M 256 MB EKRAN KARTI
Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N)
Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA
Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium
Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm
Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 8 cell 3 saat
Klavye Q Turkçe 83 Tuş
Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse
Ağırlık 3.1 Kg.
Su ozelliklerle benim laptopun özellikleri aynı hatta hdd si 250 gb pili de 9 cell. Ama fiyat bakımından 500 ytl den daha fazla fark var. Bence hiç iyi bir seçim olmaz...
peki ama slevin seninki intel santa rosa işlemci mi bu sırf onun yüzünden uçuk fiyat yazıo bide tasarımı ? ama ben en çok bunu beyendim tabiki ben bu sitelerde görünen kadar para vermicem ama bunu almaya karar verdim en fazla 2 ay içinde İNŞALLAH almayyı düşünüyorum yanlış bii karar mı vermişim :D
İşlemcileri ikisininde aynı T7500 :) Karar senin sen bilirsin ;)
slevin sen bilgisayarından memnun musun ? oyunlarda performansın nasıl iyi sonuçlar verio mu son çırpınışım bi karar vermem lzmda yoksa 9500m gs daha mı iyi
?
bence oyun için dizüstü bilgisayar almak doğru değil ki bide yeni nesil oyunları oynamak icinse paraya yazık bence ... yeni nesil oyunlar oynayabileceğiniz bi laptop almaktansa ona vereceğiniz parayla SÜPER bi masaüstü bilgisayar alırsınız ... bence böyle yapın .. tüm foruma TEŞEKKÜRLER
- 1
- 2