Arkadaşlar forumunuza yeni katıldım ama siteyi hergün ziyaret ederim süper bi site ve forum öncelikle saolun . Ben bi konuda bişi sormak istiyorum Laptop almayı düşünüyorum lap top : ASUS M51Sn250DV İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
Chip Seti Intel 965PM Chipset
İşlemci / Hızı Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6MB 800MHz
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Kartı Nvidia® GeForce 9500M GS DirectX 10
Sistem Belleği 2048MB
Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400RPM 8MB
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
Bluetooth Özelliği Var
USB (Adet) 4
FireWire Yok
Seri Port Yok
S-Video (TV-Out) Var
Fax Modem Var
10/100 Ethernet Var
Pil Ömrü (Saat) 3
Paket İçeriği Notebook+Çanta+Mouse
Oyun İçin Laptopta Hangi Özellikler Olmalı ?
- 1
- 2
Crysis , pro street Gears of war gibi oyunlardan zevk alabilir miyim veya assasins creed ? http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd72165 ekran kartı 512 mb ksra bakmayın yazmıayı unutmuşum . bi fikir verirseniz iyi olur ??
Oyun için yüksek performans için MONSTER ama şunuda belirteyim
MONSTER ın teknik servisi iyi değil,kalitesi zaten tartışılır
ama ASUS a o kadar para vereceğine MONSTER al daha iyi
yok mu beyler yardım eden ? hadi biriniz yardım edin
bence oyun için dizüsütü bilgisayar alınması yanlış bir düşünce heleki üst seviye oyunlar için çok saçma...
oyun için iyi. crysis oyununu orta seviyede oynatır..
yok ben genelde şehir dışlarına çıkarken yanımda götürücemde o nedenle . oyun nu da çok severim :D neen orta seviye bu ekran kartı 8600m gt nin üst modeli deil mi ? genelde int caflerde palit 8600m gt over clocked edition görüyorum özellikleri bundan düşük ama performans iyi kafam karıştı :SSS:S:S:S
9500 8600 den düşük bir kart. Neden mi?
Binler basamağındaki rakam kartın desteklediği teknolojiyi ifade eder. 9000 serisi dx10.1 8000 serisi dx 10.0 dır.
Performansı ise yüzler basamağındaki rakam belirler Rakam ne kadar yüksekse o kadar iyidir.
yalnız 9500m gs ye nvidia nın kendi sitesine girip bakarsan yeni fazla ısınmayan teknolojiyle üretildiğini görürsün ve bu performans farkı demek ayrıca gene nvidianın kendi sitesinde clock shader larına vb. bakarsan herşeyinin aynı olduğunu görürsün
9500m gs in hiç bi özelliğini görmedim fakat sunu soyleyebilirim 65 nanamotre tknolojisiyle üretildi diye veya 8600 den daha sonra çıktı diye illaki daha iyi bir kart olucak diye bir şey olmaz. 8800 den de geç çıktı bu kart ama performans değerlendirmesi yapabilirmiyiz ikisi arasında:P Laptopa gelince iyi bir latop işlemcisi yeni nesil işlemcilerden daha performanslıları aten çok ucuk fiyatlara oluyor. Bence idealdir;) Bide bence oyun oynamak için alıcam diyorsan ve şehir dışına çıkarken yanımda götürüceğim diyorsan pilini de iyice bi araştır derim. Senin için önemi olur :) Ama dersenki zaten sürekli sarjza takılı oynıycam pille işim yok ii bir seçim bence:)
slevin yorumun için saol biliyorum 8800 gt ekran kartı canavar ama ben o kdr pra veremem . evet biliyorum pili 6 cells kötü bişi ama olsun genelde şarj da takılı olucak . Önerin için SAol :D:D
Bu arada ben ekran kartı yorumunu internette okuduğum kullanıcı yorunmlarına göre yaptım 8600gt en azından (ddr2 olanı seninki ddr3 sayılmaz :D ) direct X 10.0 9500 10.1 buda bişi :D
Almayı düşündüğünüz dizüstü Asus un yeni nesil ..kaliteli cihazlarından biridir.
Doğrudan kullanıcı görüşlerini incelemek isterseniz www.donanimhaber.com da forum bölümüne gidip notebook/asus başlığı altında bilgi bulabilirsiniz.
Ekran kartı konusunda fikir edinmek ve oyun değerlemeleri konusunda ayrıntılı bilgiyi www.notebookcheck.com adresinde bulabilirsiniz.Bu adres yabancı dil biliyorsanız yararlı olur. Türkçe ''yaması''yoktur.!!!!!
soulmy9500 8600 den düşük bir kart. Neden mi?teoride haklısın ama iki kartı yanyana koyunca tüm özelliklerinin aynı olduğunu göreceksin.. ayrıca dx hala 10
Binler basamağındaki rakam kartın desteklediği teknolojiyi ifade eder. 9000 serisi dx10.1 8000 serisi dx 10.0 dır.
Performansı ise yüzler basamağındaki rakam belirler Rakam ne kadar yüksekse o kadar iyidir.
Laptop olarak tercihim Toshiba ve HP markadır.Ama ikisinden birini alacak olsam ASUS M50Sv250DV CORE 2 DUO T9300 2.5Ghz 3GB 300GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR olanı alırdım.
İkisininde ekran kartları ve işlemcileri aynı fakat birinin Ram ve HDD'si daha fazla.Oyun içinde bunlar önemli.Ben olsam ASUS M50Sv250DV CORE 2 DUO T9300 2.5Ghz 3GB 300GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYARolanı alırdım
iyi ama o laptop daha yeni çıkmış kullanların yorumunu almak lzm ve benim vaktim yok o kdr . ne olduğunu bilmeden de almak istemiyorm . ya fabrika çıkışı bi sorunu varsa ne olcak :S:S
Garanti varsa yollarsınız geri, sorunlu kalmaz sizde. Aldığınız ilk hafta sorunluysa direk yenisiyle değişir. Sonradan sorun çıkarsa malum garanti prosedürü işler
ben 250gb olanı tavsiye ederim.. adam 300gb'lık hdd koymuş ama 4200rpm ve 2mb cache koymuş.. şaka gibi... 4200rpm'lik makine kaldı mı ya??? 250gb'lık hdd daha hızlı sadece boyutuna bakmayın...
bende öyle düşünmüştüm çok saol hocam
Peki Beyler Son bişey . 3.500 ytl yi geçmicek ( KDV dahil ) kailteli ekran kartı bundan daha iyi ve rami yüksek bi lap top tavsiyeniz var mı ? ama mümkünse ekran kartı Nvidia olsun . Servisi kaliteli olsun MONSTER ı hiç söylemeyin . İntel Geforce karışımı terchimidir :D:d ???*
Arkadaşım çok para veripde iyi bir üstü alırım diye bi kural yok bu laptopu bi incele derim hemde kampanyada http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/kampanya.htm
indirim li fiyatı 1500 ytl civarında paran boşa gitmesin
Beyler son bişey bu laptop iyi midir Asus G1 oyun için ama ekran kartı beni biraz endişeye düşürüo http://www.estore.com.tr/EStore/ ... roductid=ELARN07774(BilgisayarBase) ne olur son bi yardım!!!!!!
- 1
- 2