işletim sistemi şu anluk win 7 home basic
1ram
512mb ekıran kartı
2ghz işlemci
geforce 6600gt
işletim sistemi şu anluk win 7 home basic
1ram
512mb ekıran kartı
2ghz işlemci
geforce 6600gt
Oyun için windows 7 daha uygun grafik olarak ama performans oyun kasmsın diyosan tabikide xp
saolun arkadaşlar
xp geçtigimde hep hata veriyor oda neden ???
Merhaba, Öncelikle verdiğin özelliklere göre Xp'de daha rahat çalışır ama;Eğer Özelliklerini yükseltirsen (Pc'yi yükseltirsen,En az 4 GB ram olacak) Win 7(ram satın alman gerekiyor) daha iyidir.
Ne olursa olsun Windows 7;
Çünkü, şuanda oyunlarında %95'i Windows 7'ye göre tasarlanıyor. Bundan dolayı Windows XP bazı oyunları okur fakat oyunlar yüklendikten sonra oyunları açmaz veya çalıştırmaz. Tabi ben eski oyun oynayacağım diyorsan (5-6 sene önceki) XP kullanabilirsin. Tabiki son çıkan oyunları da XP açar fakat sorun çıkartabilir. Bana kalırsa en doğrusu Windows 7 Home Basic al, Vatan Bilgisayar hafta sonları %25 indirim yapıyor, 150 TL'ye alabilirsin. Daha mantıklı...
win 7 home basic orjinal cd si var en iyi win sürümü hangisidir ? home preminiumu begenmiştim
Bence 1 GB RAM le oynayabileceğin oyunlar belli. Son zamanlarda çıkan yeni oyunların bazılarının XP uyumluluğu bulunmamakta ancak zaten o oyunları kaldıracak sisteme sahip değilsin malesef. XP yükle daha rahat olursun. Sistemine çeşitli eklemeler yaparak bu oyunları kaldırabilecek seviyeye getirirsen sistemini Windows 7 yükleyebilirsin.
Bilgisayarınız için en uygun Windows XP ancak Windows XP SP3 desteği bitiyor bu yüzden kamar33'ün dediği gibi sistemine çeşitli eklemeler yaparak Windows 7 yükleyebilirsin.
win 7 home basic var yükseltmeye gerek varmı acaba ii mi home basic?
Tm alırımda kardeşim home basic ii mi yoksa yükseltiyimmi
Bu arada Yorumlar için çok Saolun
o özellikler varken neden win 7 yükledin yaw
la olm demişsin win 7 ye uygun yapılıyor oyunlar win7 yükle diyosun ram ile ekran kartına baksana yeni oyunları kaldırmaz