Hehehe ne demiştim ben Borga :D Aslında otomatik mesajcı yapılsa ya buraya da ;) Sistem toplayacağım diyen arkadaşlara otomatik yazalım, raminiz en az 5 gb olsun, ekran kartınız directx 20 desteklesin, geforce 1 milyon gtxslx alınız en iyisi o diye :D
Hakkaten millette para çok yaw. Bir ekran kartına 500 dolar harcayın diyorlar arkadaşlar helal olsun :) Sonra da aman Telekom amca fiyatları niye 29-50 ytl yapıyor da 10 ytl'ye düşürmüyor denir. Eh, böyle tencereye böyle kapak yani ;) Valla böyle hazır bir mesajcı ayarlamasını istemek lazım forum yetkilisi arkadaşlardan. En azından mesaj yazanların elleri yorulmaz. Hatta en son çıkan daha Türkiye'ye bile gelmemiş modeller otomatik olarak fetch edilsin chip almanya sitesinden. Şu şu sistemi alın yoksa verim alamazsınız diye onlar çıksın işte mesajlarda. Tartışma yok, ayrım yok. Olay bu ;)
Bu arada, yine kurtluluğum tutuyor benim sormam lazım. Sayın VampiretoR. Sayın arkadaşım. Madem toplama bilgisayar almayacaksınız ve bilgisayarınız için parçaları değiştirme imkanınız da olmayacak bu yüzden. Niye buraya yazıyorsunuz yahu ne alayım diye? Gidin en pahalı markanın en pahalı modelini alın. Ekran kartı Geforce 12900 ultra hede hödö diye öneri verse arkadaşlar, ne işinize yarayacak hazır bir sistem alacaksanız?
Neyse. Hayırlı alışverişler tekrar. Gelinim sana söyleyeyim kızım sen anla oldu burası da cidden...