oyun indirmek suç mu oluyor
- 1
- 2
10 kb net var bende misal 7 gb boyutlu bir oyun düşünelim yaklaşık 10 günde iniyor 3g hızı :D okadar süre torent açık kalıyor bende torentin herhangi bir zararı olmadı güvenlik yazılımlarını sağlam kurarsanız bir şey olmaz antilogger + avast var her hangi bir tehlike ile karşılaşmadım ...
10 kb net var bende misal 7 gb boyutlu bir oyun düşünelim yaklaşık 10 günde iniyor 3g hızı :D okadar süre torent açık kalıyor bende torentin herhangi bir zararı olmadı güvenlik yazılımlarını sağlam kurarsanız bir şey olmaz antilogger + avast var her hangi bir tehlike ile karşılaşmadım ...Anti virüs diyince,Eset Smart Security'tek geçerim.Lakin C++ ile kodlanmış bir keylogger mevcut bende,ve hemen hemen hiçbir güvenlik programı bulamıyor,buda güvenlik programlarının kötü yanı.
Bende şuan 2 adet işletim sistemi mevcut,biri bozulursa diğeri,herkese tavsiye ederim,bir virüs bulaşınca tak formatı,rahat et
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 03 Haziran 2013 21:55
en iyi çözüm formatAnti virüs diyince,Eset Smart Security'tek geçerim.Lakin C++ ile kodlanmış bir keylogger mevcut bende,ve hemen hemen hiçbir güvenlik programı bulamıyor,buda güvenlik programlarının kötü yanı.
Bende şuan 2 adet işletim sistemi mevcut,biri bozulursa diğeri,herkese tavsiye ederim,bir virüs bulaşınca tak formatı,rahat et
Virs bios a bulaşırsa 30 defa format atsanız hortlar yalnız :)
Virs bios a bulaşırsa 30 defa format atsanız hortlar yalnız :)Evet o virüsler assembly dili ile yazılıyor,oldukça güçlü.
İşi bilen için kurtulmak yine kolay,bios sıfırlanır ve tekrar kurulur 5dk bile almaz,ama çok riskli bir iş.
Ayrıca bios virüslerinin bulaşması %0.1 ihtimal.Yok gibi birşey.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 03 Haziran 2013 22:20
yaw microsoftun bi güncellemesi var.adıda genuine advantage.korsan windows kullanıyosanız bunu yüklemeyin.bu güncelleme yer tespiti yapar ve microsoft yerinizi tespit edip hoooop kodese tıktırır.bu yüklemezseniz kolay kolay yakalanmazsınız.bide işgüzar insanaların yanıda fazla bahsetmezseniz bişiycikk olmazzzzzz
Bahsettiğin keylogger'i virüs total'e yükleyebilirmisin.Anti virüs diyince,Eset Smart Security'tek geçerim.Lakin C++ ile kodlanmış bir keylogger mevcut bende,ve hemen hemen hiçbir güvenlik programı bulamıyor,buda güvenlik programlarının kötü yanı.
Son Düzenleme: padisah ~ 04 Haziran 2013 16:44
- 1
- 2