işlemci : i7 /4 çekirdeki dual olarak çalıştığından 8 çekirdek olarak görev yapıyor
ram : ddr3 4gb
ekran kartı : atı radeon mobility hd 5470
harddisk : 320gb
işletim sistemi : win7
25 to life da kasıyor bu özellikde pc nin kasması normal mi
işlemci : i7 /4 çekirdeki dual olarak çalıştığından 8 çekirdek olarak görev yapıyor
ram : ddr3 4gb
ekran kartı : atı radeon mobility hd 5470
harddisk : 320gb
işletim sistemi : win7
25 to life da kasıyor bu özellikde pc nin kasması normal mi
Kasıyor mu?? İlginç.Virüs taraması falan yap.Ekran kartını güncelle dicem bu oyun için güncel olmasına gerek yok... Belki sistemde bir iki solucan falan vardır.Diğer oyunlarda da mı aynı sorun var??? Ekran kartının ayarlarını fabrika ayarlarına getir.
ekran kartı kötü de oyunun gereksinimlerine baksanıza
Sistem gereksinimleri
Minimum Sistem
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
İşlemci: Pentium 4 1.4GHz Processor
Ram: 256MB
Ekran Kartı: 64MB DirectX compatible Video Card with Pixel Shader 1.1 Support
Ses Kartı: DirectX compatible Sound Card
DirectX 9
Normal Sistem
İşlemci: Pentium 4 2.4GHz Processor
Ram: 512MB
Ekran Kartı: 128MB DirectX compatible Video Card with Pixel Shader 2.0 Support</p
Açık olarak ekran kartının adını vermemişler ama 5470 bile bu oyunu rahat açabilecek düzeyde bir kart
pc yi yeni aldm virüs olması imkiansız tarama yapıcam günceliycemde ama bu kadar düşük bi oyunda kasması kahrediyor insanı internet kafelerde 4000 serisi pc ler her oyunu kaldırıyor bu 5000 serisi üstelik arkadaşımın 128 lik ekran kartında oynanılabilir :(
win7 olması bir şeyi değiştirirmi
DX10 ve 11 Windows 7 de daha iyi performans veriyor diye biliyorum. Fakat sizin oyun DX9, xp daha iyi performans verebilir. DX10 destekli bir oyunu deneyip aynı sorun oluyor mu diye bakmanızda fayda var.
Benim eski laptopta x1400 ekran kartı var. Ben onunla bile Crysis Warhead'i iki kere bitirdim.
5470 o oyunu kesinlikle kaldırır.
54xx serisi düzgün oyun için en az 56xx seri lazım tabi mobil pc'lerde grafik kartları nerelerde hiç ama hiç bilmiyorum. ama sıkıntınız grafik kartında bende bunu anlamıyorum bizin türk halkı neden laptopta oyun oynar yada laptopu ne amaçla alır işte 2 tane birbirinden güzel sorular.
sorununun ne olduğunu hala anlayamadım ama pes2010 u yükledim high te en yüksek çözünürlükte playstationda oynar gibi oynayabiliyorum üstelik pes in sistem gereksinimleri 25 to life dan daha yüksek
54xx serisi düzgün oyun için en az 56xx seri lazım tabi mobil pc'lerde grafik kartları nerelerde hiç ama hiç bilmiyorum. ama sıkıntınız grafik kartında bende bunu anlamıyorum bizin türk halkı neden laptopta oyun oynar yada laptopu ne amaçla alır işte 2 tane birbirinden güzel sorular.Dostum mecburiyetten =) Şimdi öğrencisin nasıl oyun oynayacan ? . İmzamdaki masaüstünü yeni almıştım planlar değişti sattım ,şimdi laptop alacam. Oyun oynayanların geneline bak aynı sorun var. Yani sorularının yanıtlarını kendin verebilirsin...Son Düzenleme: HelluS ~ 25 Temmuz 2010 13:29