oyun kolları hakkında

baxı
12-02-2008, 22:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Arkadaslar ben ıkı adet oyun kolu almak ıstıyorum bu kollarla donmasız tıkanmasız ps dekı gıbı keyıflı  oyun oynanırmı genellıkle ıkılı oyunl olan futbol gıbı  oyunları oynuyorum bunu denemıs  arkadasların yorumları nedır yardımcı olursanız sevınırım
performanlı bır pc im  var  ps almak ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 12 Şubat 2008 23:01
CU_GS7
12-02-2008, 23:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Ben şahsen 10 küsür gamepad eskitmiş biri olarak bir şeyler yazayım..
Bence en başarılı ve dayanıklı sistem şu..:
Snopy PS2 to PC converter'a SONY PS2 Dual Shock2 takmak.. Converter gecikme, uyumsuzluk vs yaratmıyor.. Sorun yaratır mı diye düşünmek anlamsız..
Ayrıca bence yön tuşları birbirinden ayrık olmalı.. Bu konuda SONY PS2 Dual Shock2'nin üstüne yok.. Ayrıca yön tuşlarının zamanla gömülme sorunu tüm gamepadlerin sorunudur.. SONY'nin yön tuşları en dayanıklısı kesinlikle..

Ben çok fazla online PES6 oynadığım için çok fazla gamepad eskittim.. Bunların çoğu Kontorland.. SONY PS2 Dual Shock2'nin takliti denilebilir.. Ama en büyük sorunu dayanıklılık tabi ki.. Yani yön tuşları çok çabuk gömülüyor.. 1-2 ay idare etmek rekor sayılabilir.. Kontorland'in KT 20-82 modelinin odamda bir köşede mezarlığı var..Gülümseme

Uzun lafın kısası bu linke bakmalısın..:

baxı
13-02-2008, 12:04   |  #3  
OP Taze Üye
16 mesaj

cok tesekkur ederım cok yardım co oldun

syk23
15-02-2008, 14:17   |  #4  
Yıllanmış Üye
454 mesaj

Kontorland snoopy gibi markaları hiç alma bence. bir süre sonra insanın eli acıyor. Logitech veya Trust markalarını tercih edebilirsin.

baxı
16-02-2008, 16:50   |  #5  
OP Taze Üye
16 mesaj

arkadaslar logıtech precision ve kontorland arasında kaldım ıkısınden bırını alıcam anladıgım kadarıyla logitech daha kalıtelı az bıraz daha pahalı ancak kontorland de ps2 kollarına oldukca benzıo ve fenede deıl bu kolları kadıkoy yazıcıoglu cıvarından nerden kaca alabılırım yakın zamanda alan varsa bılgılendırırse sevınırım