Bilgisayarda kullanmak üzere oyun kolu almayı düşünüyorum.25 lira civarına alınabilecek en iyi tavsiylerinizi bekliyorum.Analog olması önemli değil.
Oyun Kolu Tavsiyesi
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
bem pc hemde ps 2 ye uyumlu bende kullanıyorumDemin baktığımda görmemişim bunu.Güzel sağlam bişeye benziyor.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
bem pc hemde ps 2 ye uyumlu bende kullanıyorumAbi ben de bu var. Eğer futbol oyunu oynacaksan alma tuşlar içine geçiyor ve bastırman gerekiyor.
OP Yıllanmış Üye
578 mesaj
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Yav kardeş bir ara Sony bir joystick aldım fiyatı 50-80 tl falandı.
İnanır mısın 2.5 yıl kullandım ne yazıları silindi ne de bozuldu. Düşünce kırılmıştı :)
Ondan sonra aldığım joysticklere verdiğim para ise 120-150 TL vardır :)
OP Yıllanmış Üye
578 mesaj
Yav kardeş bir ara Sony bir joystick aldım fiyatı 50-80 tl falandı.O kadarda vermek istemiyorum.Fazla vaktim olmuyor eve geldiğimde günün stresini atmaya 2 el fifa atmaya alıyorum ama çokta dandik bişey olmasın.Pek dayanıklı aletler olmasada alıcaz bişeyler.
İnanır mısın 2.5 yıl kullandım ne yazıları silindi ne de bozuldu. Düşünce kırılmıştı :)Ondan sonra aldığım joysticklere verdiğim para ise 120-150 TL vardır :)
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
O zaman Jwin iş görür. Seni en fazla 6-7 ay idare eder ona göre
Ben geçen sene aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 5 ay sonra yazıları silindi 6-7 ay sonra da rb ve yıldız tuşu bozuldu.