Bir tanıdğımın cafesindeki bilgisayarlara şu anda oyun kuruyorum.
oyunların flash belleğe kopyalanıp başka bilgisayarda çalışmasını engellemek istiyorum.
bilgisayara yazma koruması koymayı düşünüyorum ancak bazı sıkıntılar yüzünden koruma sıkıntı çıkartıyor.
başka bi cafeci abim reg dosyaları ile bu işlemi gerçekleştiriyordu. ama bunu nasıl yaptığını bilmiyorum.
bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum
oyun kopyalama yardım!
hocam gerek reg ayarlarından gerek ufak programcıklar vasıtası ile bu işlemi gerçekleştirebiliyorum. benim sorunum yazma koruması koymak değil . kopyalama engeli koyarsam zaten açması kolay internette kolay bi araştırma ile herkes açabilir. sadece müşteri oyun kopyalarsa oyunun çalışmasını engellemek istiyorum
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
valla hocam o kadar iyi bilmiyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
157 mesaj
Öyle bi yöntem bulursan zengin olursun :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Bir tanıdğımın cafesindeki bilgisayarlara şu anda oyun kuruyorum.Bu sitede bilgisayardan dosya kopyalamayı engellemek ile ilgili bir yazı var.. Okuyun isterseniz. Ve bu engellemeye karşı bir program önermişler sitede..
oyunların flash belleğe kopyalanıp başka bilgisayarda çalışmasını engellemek istiyorum.
bilgisayara yazma koruması koymayı düşünüyorum ancak bazı sıkıntılar yüzünden koruma sıkıntı çıkartıyor.
başka bi cafeci abim reg dosyaları ile bu işlemi gerçekleştiriyordu. ama bunu nasıl yaptığını bilmiyorum.
bu konudaki yardımlarınızı