işlemci :AMD PHENOM 9950 QUAD-CORE AM2+
Ekran Kartı : SAPPHIRE HD4890 1GB 256BIT DDR5 PCI.EXP.
Ram :KINGSTON 4GB 1066MHZ DDR2 (KHX8500D2K2/4G)
Hdd :SEAGATE 500GB 7200RPM 16MB SATA2 NCQ PC
Anakart :GIGABYTE AMD MA770-UD3 PHENOM
Optik :LG GH-22NS30 22X SİYAH DVD-RW PATA
Kasa :C.MASTER CENTURION RC-T05-SSP1-GP GÜMÜŞ 390W
beyler makinem bu Warhammer Online Age of reckoning Oyununa girdiğim anda bilgisayar kapanıyor PSU yetmiyor olabilirmi bilgisayarda herşeyi yapıyorum fakat zorlandığı zaman kapanıyor.
Not : büyük yazdığım için kusura bakmayın kopyala yapıştır yaptım.
Oyun'larda Pc kapanıyor Acil yardım lütfen.
rica ederim senin konuya bakman önemli :) bilgi için tşkler.
Sistemi yeni mi topladın?
evet geçen hafta toparladım 6 temmuzda bahçelievler gold bilgisayardan artık kasayımı geri alırlar psu yumu geri alırlar takasmı yaparız bilmem ama 600W psu almam gerek.
aslına bakarsan ben ekran kartını dün aldım onun için oradaki adamla konuşup anlaşmam gerekiyor.
phenom II arasında fazla fiyat farkı yok nasıl iade edicem adamlar alırlarmı acaba geriye açılmış ürünü walla kasayıda iade etmem gerek o zaman yaparlarmı dersin.
diyosunki yarın işlemciyi kasayı kucakla götür değiştir getir. iştende izin al :D
Aynen öyle çünkü yarın son, yarından sonra değiştirmek adamların insafına kalır:)
işlemciyi ne yapıyım söküp götüreyim değilmi :D
sökme bence nasıl olsa kasayıda götüreceksin, kasayı komple sökmeden götür, faturası ve kutuları varsa onlarıda götürmeyi unutma.
bu kasayı aldım bunu söktüm baktım çok iyi geliştirilebilir bana fazla bile :D acayip fark etti power :D
http://www.gold.com.tr/urunozely ... Bilgisayar-Kasalari
Hayırlı olsun, şimdi herhangi bir sorun var mı sistemde?