Merhaba Chip Ailesi ;
Oyun alıcam bir türlü karar veremiyorum. Malum biliyosunuz oyunlar ucuzda degil almışken iyi bişey olsun diyorum. Araba yarışı var ,Call Off duty var, Strateji var, İstediğim tarz aşağıda örnek vereceğim oyunlar tarzında olmalı önerilerinizi bekliyorum.
Dark Messiah ,
Fable,
lord of the rings conquest,
assasin creed,
Yani bu tarz yani işte kılıçla okla vs gibi silahlarla ilerlenebilir oyunlar. Şimdiden Teşekkürler.
Oyun Öneri.
The Elder Scrolls IV: Oblivion
gta3 theffauto,mynet ihaleli batak: )
Kısacası rpg diyorsun orta çağ rpg si olarak oblivion,dragon age:origins.Oynamadıysan diablo 2.
Diğer rpg ler olarak:Fallout serisi,S.T.A.L.K.E.R. serisi,Mass Effect1 ve 2
Trine bu oyuna bak en sevdiğim oyunlar arasında.
Dragon Age Origins derim...
Ama iyi bir İngilizce gerkiyor.
Alternatşf olarak Divinity II:Ego Draconis ed düşünülebilir.Witcher ve Oblivion da güzel RPG'lerden.
Oblivion'u tavsiye ederim. Ve alacaksan da game of the year edition olanını al. Orjinal oyun + 2 ek paket=39 TL. http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0528
Strateji için herhangi bir Total War oyununu; Shogun, Medieval, Rome, Medieval II, Empire Total War ya da herhangi bir Battle for Middle Earth (I, II, birkaç farklı genişleme paketi) oyununu tavsiye ederim. Bu arada Total Warların da genişleme paketleri var. Medieval için Viking Invasion, Rome için Barbarian Invasion bildiklerim.