vannahkesin mario 1 mario 2 mario3 mario4Son Düzenleme: omer_6134 ~ 10 Şubat 2008 19:15
Oyun oneri ..
- 1
- 2
yaa diom mario 1 2 3 4 5 6 78899 o fifa yıda bitirmişdir pes i falanda
JorellGears of War , adını hiç duymadım , nasıl bir oyun ? türü ne ? şimdi bana ingilizce adlarını yazmayın hiç anlamam çünkü hani şu third person shoot falan deniliyor ya onlardan almıyım =) bana örneğin Call of Duty'e benziyor , örneğin Age of Empires'a benziyor gibi diyin =))Oyunun incelemesi burda var turkce
Oyun dediğin DOOM kadar korkutucu COD kadar sürükleyici AGE OF kadar düşündürücü FAR CRY kadar özgür olmalı.
dmx59Oyun dediğin DOOM kadar korkutucu COD kadar sürükleyici AGE OF kadar düşündürücü FAR CRY kadar özgür olmalı.iştee bu dur...
dmx59Oyun dediğin DOOM kadar korkutucu COD kadar sürükleyici AGE OF kadar düşündürücü FAR CRY kadar özgür olmalı.Hmm ayrıca Far Cry da özgürlük yok.. Sonuçta ilerlenmesi gereken yerler var, bitirilmesi gereken 1 bölüm var..
En özgürlükçü oyunların başında GTA gelir..
JorellÇok oyun yüklü olması hüner değil ki =) Çok oyun oynamak ve bitirmek hüner =)inanki hayatın kadar oyun bitirdim...
JorellAge of kadar düşündürücü demişsin de , Age of'da köy gelişimi söz konusu .. Medieval II asıl düşünüdüren oyun .. Strateji dediğin şey odur yani ..Katılıyorum...Son Düzenleme: onurcakir1903 ~ 12 Şubat 2008 20:47
valla 3 yıllık laptop faciamdan sonra (evet boyle bi hata yapıp laptop almıştım)yeniden doğru düzgün oyun oynamaya baslayabildim.adı geçen mediveval 2 oyununu oynama şansım olmadı.Ama siz oyle diyosanız oynamaya degerdir.ama gta konusunda sunu diyebilirim.ozgurluk kesinlikle var ama cebinde 2 lirayla taksimde alem yapıcam demeye benziyor.ama far cry da grafikler çok ii ceşitli silahlar araçlar (planör bile)kullanabilioz .canım sıkıldıkça yuksek bir yere cıkıp manzarayı seyredebiliorum ya da sahilde yüzebiliodum.tabiiki mukemmel grafiklerin esliğinde .benim özgurlukten kastım buydu. dilediğini yapmak degil yapabildiklerini en kaliteli sekilde yapabilmek.
Jorellerdem187 .. şimdi bi şey diyeceğim hoş olmayacak .. Senin gibi yapmak istemiyorum .. Ne bu yani yaşamın kadar oyun bitirdim falan ..yani sizde başlatırken güzel başlatsaydınız...ben 42 tane oyunum var diyorum siz gelmiş oyun yüklemek önemli değil bitirmek önemli diyorsunuz buda bir hakaret değil mi...Düzgün ve seviyeli konuşmanı diliyorum .. En azından bana ..
En azından bana..neyse kapatalım artıkSon Düzenleme: erdem187 ~ 14 Şubat 2008 08:18
- 1
- 2