pek cok defa bu konu acılmıştır belki ama hepsine baktıgımda benim istediğim gibi bir oyun cıkmadı
aslında onermenizi istediğim oyunlarda sunu arıyorum sacma bir konusu olması hikayesi iyi olsun turu farketmez fps, mmo ... falan onemli değil yeter ki iyi bir senaryo olsun goruntu kalıtesi fazla onemli değil ama anaokul cocukları için yazılmış bir oyunda olmasın
onerilerinizi bekliyorum ...
( aslında gears of war aklımda var ama canavarlı oyunları pek sevmem ben biraz gercekcilik arıyorum en azından hikayesinde )
Oyun oneri ..
- 1
- 2
Sende hiçbir şeye önem vermiyorsun.En azından nelere önem verdiğini yaz.Ona göre tavsiye yapalım.Ne tür oyunları daha çok seversin.
-Pes Serisi
-NFS Serisi
-COD Serisi
-Yüzüklerin Efendisi
-GTA Serisi
Vb.
Piyasa da bir çok oyun var.
Hikayesi olan oyunlardan bazıları;
-The Punisher
-Maxpayne
Ama COD al derim.
OOOOMMMMEEEERRRRSende hiçbir şeye önem vermiyorsun.En azından nelere önem verdiğini yaz.Ona göre tavsiye yapalım.Ne tür oyunları daha çok seversin.cod4 oynadım superdi-Pes Serisi
-NFS Serisi
-COD Serisi
-Yüzüklerin Efendisi
-GTA SerisiVb.
Piyasa da bir çok oyun var.
Hikayesi olan oyunlardan bazıları;
-The Punisher
-MaxpayneAma COD al derim.
futbol oynamak sarmaz beni, araba yarışları artık sarmıyor ( nfs oluyor artık )
diablo gibi oyunları severim fps turu oun olursa bayıla bayıla oynarım yeterki cod4 gibi bir hikaye olsun
CoD4 gibisini bulamazsın ama korku oyunlarına bakabilirsin Silent Hill serisini dene oynamadıysan.Hitman oynamadıysan Hitman serisine bak.
efsanefenerli1907CoD4 gibisini bulamazsın ama korku oyunlarına bakabilirsin Silent Hill serisini dene oynamadıysan.Hitman oynamadıysan Hitman serisine bak.Hıtman Blood money nasıl şimdi indiriyorum ...
tavsiyeleriniz için sağolun
hmmm...bilgisayarında zamanında 42 oyunu bulunan biri olarak size önerim..
The Punisher
İnfernal
The Battle for Middle Earth I-II
Medal of Honor Airborne
bunları önerebilirim...
erdem187The Battle for Middle Earth I-Oynadım ve hala da oynuyorum.Vaz geçemediklerimin arasınnda.
Ben Beowolf'un guzel oldugunu duydum ama filmi oynama sizi sararmı bılmem.
Bu arada hitman bu kadar iyiyse bende oynıyım bu oyunu yahu. hiç birini oynamamıştım ben simdiye kadar...
Ben World in Confligt oyununu ve kane and lynch onunu oynuyorum bu aralar. Kane and lynch guzel bır oyun..
Senaryo istiyorsan Half Life 2 : Episode Two oynamanı tavsiye ederim. Serisinin senaryosundan 78943 Hollywood filmi çıkar. :D
Resident Evil serisine de bakmalısın..
Seneryo ise seneryo, aksiyonsa aksiyon, heyecansa heyecan..
JorellHalf Life 2 gerçekten iyi mi güzel mi ? Ona göre ben de alabilirim ..Half life 1'i oynadım çok güzeldi. Half life 2'yi oynamadım ama internette araştırmıştım.Güzel bir oyuna benziyor.
timeshifti tavsiye ederim. büyük bi zevkle oynadım. zamanı kontrol etme yeteneğine sahipsiniz. görevleri tamamlamak için biraz uğraşmanız gerekiyor. crysis ve cod4'ten sonra oyunlar zevk vermez diyordum ama timeshift fikrimi değiştirdi.
Hıtman sarmadı ama oynamaya devam ediyorum ...Bakalım ne zaman bosanıcam hıtmanle
şimdi kafayı cok pis Gears of war e taktım herkes ovguyle bahsediyor bilgisi olan var mı ?
Hl2yi yeni bitirdim.Gayet guzel bir oyun.Şiddetle tavsiye ederim.Oyun bir yerden sonra insanı sımsıkı sarıyor.
HL2'yi o zaman CrySis'ten sonraki sıraya koyayım =) Önce CrySis alacağım =)
Hitman nasıl sarmadı anlamıyorum , gerçi zevkler tartışılmaz da , öyle güzel bir oyun var mıdır ya o türde .. Belki bi Splinter Cell olabilir , Double Agent falan çıkmıştı Splinter'ın .. Neyse bi onları da elden geçirmek gerek ancak Hitman tam benim sevdiğim türde .. Ajanlık çok güzel .. Filmini de izledim onun Denizli'ye gelmişti filmi .. Çok güzeldi ya .. =) Napıyım seviyorum böyle oyunları filmleri =)
Gears of War , adını hiç duymadım , nasıl bir oyun ? türü ne ? şimdi bana ingilizce adlarını yazmayın hiç anlamam çünkü hani şu third person shoot falan deniliyor ya onlardan almıyım =) bana örneğin Call of Duty'e benziyor , örneğin Age of Empires'a benziyor gibi diyin =))
erdem187hmmm...bilgisayarında zamanında 42 oyunu bulunan biri olarak size önerim.benim bi ara 34 olmuştu (küçük oyunlar dahil dğil) seninki bayağı fazlaymış
JorellÇok oyun yüklü olması hüner değil ki =) Çok oyun oynamak ve bitirmek hüner =)Evet katılıyorum. Çok oyun yükleyince hangisini oynamaya zaman buluyorsunuz.Bende şuan sadece PES 6 ve yüzüklerin efendisi var.
34 oyunun 20 sini bitirmişimdir..i..........
Dj_Eğri34 oyunun 20 sini bitirmişimdir..i..........Hangi oyunları bitirdin?
- 1
- 2