Görsel şölen veya dahada iyisi varsa bildiğiniz tüm oyunları yazarmısınız arkadaşlar.Hafta sonu geldi Yeni sistemi test etmek lazım :))
Oyun önerileri lütfen!
- 1
- 2
mw 2 yi gt130m le highda oynuyodum :D crysis 2 denedim sadece.tüm patchler doku kaplama falan dahil.Harika oldu :D başka varmı ?
metro 2033 hiç oynamadım ama gta 4 dan daha fazla zorluyormuş sistemi :P
Gta 4 de grafik yok bence.metro 2033 ü gtx 580 le bitirmiştim.Ama dx 11 farkını pek görememiştim.bfbc 3 çıkana kadar oyalancak bi oyun lazım.
can sıkıntısına çözüm prince of persia nın herangi bir oyunu :D
abi eski oyunlrı hor görme cok iyi oyunlar var ammesia dark descent oyna hem ful türkçe yeni dersen dead island güzeldir baya saglam grafikli oyun cryostasiste iyidir grafik olarak önerceklerim bu amcalardır :D.
dead island 2 çıktı sanırım bi ona bakayım.
Şöyle zombili oyunları seviyorsan Left 4 Dead 2 oyna derim.FPS oyunlarda ise online oyunlara bak (cs,cf,pb) gibi.
akşam yüklücem.Uç grafik demek.Akşam bi test ediyim :D
CRYSİS 2 , AC:BROTHERHOOD ,METRO 2033, GTA IV , BATTLEFIELD BC 2 , BATMAN :ARKHAM ASYLUM , DİRT 3 bu oyunlar piyasadaki en iyi grafiklere sahip oyunlar.
punsiher ne bu sendeki witcher askı abi :D.
Oyun öneren arkadaşlara teşekkürler.the witcher yükledim grafikleri gerçekten güzel ama sarmadı.Metro 2033 de ürküttü beni :D :D fifa 12 demo oynadım tüm gün.
ya futbol oyunuda bi süre sonra sıkıyo bence .
evet sıkıyo bütün hareketleri ezberliyosun defans hangi harekette gecilir felan kolaylasıyo kolay oluncada zevki olmuyor.
Hemen soyleyım beray kardesım:)
1.ASSASIN'S CREED BROTHER HOOD
2.CRYSİS 2
3.HEROES OF MIGHT AND MAGIC
4.FINAL FANTASY XIV
5.LEFT 4 DEAD 2
6.RED STEEL 2
7.GOD OF WAR 3
8.GTA 4
9.COD 7 VE MWF 2
10.BATTLEFIELD 3
11.STARCRAFT 2 EPISODE
12.MAX PAYNE 3
13.METRO 2033
14.DEAD SPACE 2
15.KANE AND LUNCHY
Hemen soyleyım beray kardesım:)Saol dostum içinde duymadıklarım bile var.Denicem sırayla
1.ASSASIN'S CREED BROTHER HOOD
2.CRYSİS 2
3.HEROES OF MIGHT AND MAGIC
4.FINAL FANTASY XIV
5.LEFT 4 DEAD 2
6.RED STEEL 2
7.GOD OF WAR 3
8.GTA 4
9.COD 7 VE MWF 2
10.BATTLEFIELD 3
11.STARCRAFT 2 EPISODE
12.MAX PAYNE 3