Hasan sabbah devrindeki canavar insanlardan biriymiş ve Selçuklu'ları yıkmak için elinden geleni yapmış... Doğrudur assasins creed yani haşhaşi itikadı anlamına geliyor... Ben bu oyunu oynamadım ama sanırım gizli gizli veya aleni bir propaganda yapılıyor olabilir...
Oyun önerin
- 1
- 2
Bugün Assassin's Creed aldım. Baya zamandır açıkcası ikilemde kaldığım bir oyundu. Alsam mı, almasam mı. Beğenir miyim, beğenmez miyim gibi ikilemler. En sonunda dedim alayım, denemekten bi şey çıkmaz.
Aldım, ancak henüz oynamadım. Şu an oynadığım ve bitirmeye çalıştığım Burnout Paradise City oyunu var. Araba yarışı. Onu bitireyim, sonra A.C'ye başlayacağım. Merak ediyorum açıkcası. :)
rainbow six vegas 1 ve vegas 2 çok güzel tavsiye ederim ayrıca tom clanxy serisinide tavsiye ederim
Teşekkür ederim herkese.
Prince of Persia'yı bitireli biraz oldu. Şimdilik SF 4 oynuyorum. Tomb Raider Legend'ı kurdum ama çalışmadı. Çıktığı zaman da yeni sistemlerle sorunluymuş. İki yama çıkarılmış bu sorunlar için ama ikisi de sorunuma çözüm olmadı. ATI'nın 10.2 sürücüsü çıkmış. Onu yükledikten sonra tekrar deneyeceğim.
Bu arada Fable oyununu oynayan hiç yok mu ya da genel olarak eski zamanlarda geçen RPG'leri seven? Bir şey soracağım.
------------------
TRL'yi engelleyen DEP'miş.
Oyun tavsiye ederken kendimden geçebiliyorum.Uyarmadı demeyin(:
Öncelikle RTS olarak:Company Of Heroes ve Warhammer 40K:Dawn Of War I-II önerebilirim.Her ikiside bir Relic yapımın şahaseridir.
RPG olarak ise:Elbette öncelikle DiabloI-II,efsane seri Fallout I-II-III,2006 dan beri eskimeyen oyun Oblivion,ve RPG devi Bİoware'in Dragon Age:Origins.
FPS ise:Return to castle wolfenstein ve Wolfenstein(2009 oyunu) önerebilirim.COD serisini artık sevmiyorum soğudum.Tarihi ögeler,Bilimkurgu,Çatışma sahneleri ve çevre ile etkileşim açısında gayet güzel bir oyun.
Strateji olarak RTS den farklı ise:Total War serisi elbette ve Stronghold.
Ve tam bir sanat eseri olan ve görsellik de sanırım E3 fuarında ödül almış zekanın sınırlarını zorlayan,zeka oyunu:Machinarium.
The Witcher'ı sonunda bitirdim. Şimdiye kadar bu kadar dolu bir oyun oynamamıştım. punisher123 sen oyunu "seçimlerini" değiştirerek ikinci defa oynadın mı? Oyunun sonundan çok memnun olmadım. Oğlumu öldürdüm sanırım.
(Spoiler verme başka) Jacque De Aldersberg "Alvin" mi?
--------
Sonradan baktım da konuyla ilgili forumlarda o kadar çok tartışma var ki..Oyun yapımcıları da ne onaylamışlar ne de reddetmişler.
frontlines fuel of war öneririm birde
Assassin's Creed benim bayıldığım bir oyun. COD4 ve COD6 da iyi. Özellikle Assassin's Creed'i tavsiye ederim ama beğenir misin birşey diyemeyeceğim çünkü her oyun türü herkese zevkli gelmeyebiliyor.Valla Süleyman abi ben anlıyorum ama yine videoları çok sıkıcı oyunun ya bide çok koymuşlar öf. :D Ama oyun süper tabiki.
Ekleme: İngilizcen de olduğu için Assassin's Creed'i beğenebilirsin diye düşünüyorum. Yabancı dili olmayanları sıkan oyun içi uzun videolar da var çünkü.
Düzeltme: Kelime hatası.
- 1
- 2