Oyun önerin

Ahmet Ertuğrul
11-02-2010, 20:04   |  #1  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,651 mesaj

PC oyunu olacak. RPG, strateji belki, Tomb Raider serisinden olabilir. Tomb Raider Anniversary'yi oynadım sadece şimdiye kadar. Call of Duty, Crysis gibi oyunları pek sevmem. FarCry 1'i yarıda bırakmıştım örnek vermek gerekirse. Eskiden PS ve PC'de Medal of Honour oyunlarını ve bir iki Call of Duty bitirmiştim eskilerinden. Assassin's Creed iyi mi? Yarış oyunu belki olabilir. Öd patlatan oyun olmasın Fear falan gibi. Yarış oyunu olabilir.

Anket
Psychonaut968
11-02-2010, 20:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Dragon Age:Origins'i öneriyorum.(Boş vaktiniz pek yoksa hiç bulaşmayın derim)

Assassin's Creed de güzel bir oyundur.Denemelisiniz bence.

Devil May Cry 3 ve 4'ü de öneriyorum ama aksiyon oyunu bunlar.Her anı hareketli,ya savaşıyorsunuz ya da kolaylıkla çözebileceğiniz bulmacalarla uğraşıyorsunuz.(DMC 3,4'ten çok daha zor bunu da belirteyim)

Ve bir de Saboteur diyorum.

Glorfindel
11-02-2010, 20:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
179 mesaj

Elder Scrools 4 : Oblivion rpg tarzı olması lazım.Oynamadıysan denemeni tavsiye ederim.

Qromodynmc
11-02-2010, 21:11   |  #4  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

dirt 2
The Witcher(dostum bu oyun için ölürüm...)
başkada adamdan sayılcak oyun yok şimdilik..

panzersheck
11-02-2010, 22:35   |  #5  
Taze Üye
19 mesaj

red alert serisini öneririm güzeldir ve sarar.
red alert 3 ün 60 dakkadan fazla holywood yıldızlerıyla çekilmiş sahneleri vardır.

ADEM-KAYA
11-02-2010, 23:44   |  #6  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/oyun-tavsiyesi_t129709.html

Ahmet Ertuğrul
12-02-2010, 00:10   |  #7  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Teşekkür ederim hepinize. TR oynayan pek yok sanırım. Ankete pek oy veren olmamış. Oynayan bir arkadaşım Underworld için grafikler falan çok güzel ama oyun kısa olmuş demişti.

Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 12 Şubat 2010 00:15
Süleyman.
12-02-2010, 00:26   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Assassin's Creed benim bayıldığım bir oyun. COD4 ve COD6 da iyi. Özellikle Assassin's Creed'i tavsiye ederim ama beğenir misin birşey diyemeyeceğim çünkü her oyun türü herkese zevkli gelmeyebiliyor.

Ekleme: İngilizcen de olduğu için Assassin's Creed'i beğenebilirsin diye düşünüyorum. Yabancı dili olmayanları sıkan oyun içi uzun videolar da var çünkü.

Düzeltme: Kelime hatası.

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 12 Şubat 2010 01:18
_hEro
12-02-2010, 01:06   |  #9  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Süleyman abinin bahsettiği sebepten dolayı assassini oynamamıştım.Bi altyazı koyar insan.Sadece sesle anlayamıyorum.
Abi '968 in de önerdiği gibi Dragon Age e başla sen mutlaka :) Bitmez o oyun zatende en azından sıkıldıkça açarsın.İnanılmaz bir oyun.Harika bir rpg.Rol yapma sistemi aşırı gelişmiş.Ortaçağın jönü olursun vallahi.

Ahmet Ertuğrul
12-02-2010, 01:17   |  #10  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Assassin's Creed'i beğenirim diye düşünüyorum. Biraz Prince of Persia'ya benziyor sanırım. Dragon Age'i de deneyeceğim. Şu an Prince of Persia 4'ü oynuyorum.

ADEM-KAYA
12-02-2010, 01:29   |  #11  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

POP 4ü hiç beğenmedim.
Hiç olmamış.Tam bir hayal kırıklığı diyebilirim.

By_Kert
12-02-2010, 09:01   |  #12  
By_Kert avatarı
Yıllanmış Üye
728 mesaj

Unreal Tournament--Süperdir denemelisin
Hitman Serileride eğer ilgini çekiyorsa onlarda çok zevkli ;)

TheZaMNoS
12-02-2010, 13:51   |  #13  
Yıllanmış Üye
147 mesaj

assasins creed denemelisin. ayrıca prototype var gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir oyundur. o tarzı beğenmeyen kişilere bile önerimdir.

Qromodynmc
12-02-2010, 14:39   |  #14  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

farketmemişindir ama witcher diyorum,mutlaka oyna diyorum ingilizcende varmış,hayran kalcaksın diyorum bağımlı olursun diyorum:)

karacalı
12-02-2010, 14:55   |  #15  
Yıllanmış Üye
228 mesaj

ne assassıns creed ne de pop :D Mirror's Edge oyna harıka tabı bu 2 oyunda kalıtelı de ac'den bı sure sonra sıkılablırsın 2yı beklıyruz :D pop zaten kalıte ama ME ı kesınlıkle dene gameplaylerıne bak karar verırsın zaten bırazda parkoura ılgın varsa tamam :D

Son Düzenleme: karacalı ~ 12 Şubat 2010 14:59
fcengiz611
12-02-2010, 14:56   |  #16  
fcengiz611 avatarı
Yeni Üye
42 mesaj

bn pes,fifa ve counter strike(butun serileri)  den baska hiç bişi oynamıyorumKahkaha

Son Düzenleme: fcengiz611 ~ 12 Şubat 2010 15:00
HugOBoss___
12-02-2010, 16:08   |  #17  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj

Medol Of Honor Airborne...

HugOBoss___
12-02-2010, 16:09   |  #18  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Assassin's Creed benim bayıldığım bir oyun. COD4 ve COD6 da iyi. Özellikle Assassin's Creed'i tavsiye ederim ama beğenir misin birşey diyemeyeceğim çünkü her oyun türü herkese zevkli gelmeyebiliyor.

Ekleme: İngilizcen de olduğu için Assassin's Creed'i beğenebilirsin diye düşünüyorum. Yabancı dili olmayanları sıkan oyun içi uzun videolar da var çünkü.

Düzeltme: Kelime hatası.
Eltahir... ;)

Süleyman.
12-02-2010, 17:00   |  #19  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Alıntı: HugOBoss___  
Eltahir... ;)
:)

marosarap
12-02-2010, 17:06   |  #20  
marosarap avatarı
Yıllanmış Üye
658 mesaj

hastasıyım ac nin bide benim gibi tarih ögretmeni gözüyle bakacaksınız 11 yy selcuklu tarihine damga vurmuş olan hassan sabah ve fedailerinin bu oyunda karşıma cıkması beni çok sasırtmıştı
hasan sabaha biraz deginmek istiyorum kendisi tarihin gördügü en güçlü önderlerden birisidir oyunda el muallim adıyla gecen el tahirle konuşan yaslı adam. batıni felsefesini yaratmış ona göre kuranın bir görünen bide gizli anlamı vardır kendisi gizli anlamı deşifre ettigini söyleyip taraftar toplamıştır. özellikle yetiştirdigi suikastciler dönemin siyasi sistemlerine büyük darbeler vurmuştur. h.sabbahın suikastcisi ölümden asla korkmaz cünkü cennete gidecegine cok inandırılmıştır tek amacı hedefini yok etmektir gerisi ise önemli degildir. zaten suikastci her daim ölümü özlemektedir.tarihi verilere göre selcuklu veziri NİZAM ÜL MÜLK hasan sabahın suikastcisi tarafından öldürülmüştür kimi tarihçiler büyük selcukllu hükümdarı MELİKŞAHIN da hasan sabahın süikastçileri tarafından öldürüldügünü  söyler fakat bu bilgi kesinlik kazanmamıştırhata günümüzde dahi ortadoguda yaşanan intahar eylemciliginin kökeni bu kültüre dayandırılır

Son Düzenleme: marosarap ~ 12 Şubat 2010 17:21
Ahmet Ertuğrul
12-02-2010, 18:27   |  #21  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Witcher'ı gördüm tabi ki. Bir süreliğine oyunlardan uzak kaldığım için bu konu bana referans olacak. Yani biraz oyun ismi ve oyun yorumu alayım istemiştim.

_hEro; ben Fable: The Lost Chapters'ı oynamıştım. Oyunun 2.'sini bir türlü pc için çıkarmadı "Loinhead" Studios. Şimdi de 3. için çalışmaya başlamışlar. RPG'yi o oyunla sevmiştim. Dragon's Age ve Oblivion'un ekran görüntülerine bakayım internetten. Hangisi Fable'a yakın görünürse onu oynarım. Sanırım. Witcher'a da bakayım. punisher123 çok ısrar etmiş. Güzel bir oyun demek ki. Bioshock öneren pek olmamış. Korku oyunu herhalde?

---------------------------------------
Witcher, Oblivion, Dragon's Age ve Bioshock hepsi de istediğim türden oyunlarmış. AC'den önce bunlardan birini oynarım. Çünkü PoP'tan sonra aynı türden gitmek istemiyorum.

Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 12 Şubat 2010 18:34
karacalı
12-02-2010, 18:32   |  #22  
Yıllanmış Üye
228 mesaj
Alıntı: marosarap  
hastasıyım ac nin bide benim gibi tarih ögretmeni gözüyle bakacaksınız 11 yy selcuklu tarihine damga vurmuş olan hassan sabah ve fedailerinin bu oyunda karşıma cıkması beni çok sasırtmıştı
hasan sabaha biraz deginmek istiyorum kendisi tarihin gördügü en güçlü önderlerden birisidir oyunda el muallim adıyla gecen el tahirle konuşan yaslı adam. batıni felsefesini yaratmış ona göre kuranın bir görünen bide gizli anlamı vardır kendisi gizli anlamı deşifre ettigini söyleyip taraftar toplamıştır. özellikle yetiştirdigi suikastciler dönemin siyasi sistemlerine büyük darbeler vurmuştur. h.sabbahın suikastcisi ölümden asla korkmaz cünkü cennete gidecegine cok inandırılmıştır tek amacı hedefini yok etmektir gerisi ise önemli degildir. zaten suikastci her daim ölümü özlemektedir.tarihi verilere göre selcuklu veziri NİZAM ÜL MÜLK hasan sabahın suikastcisi tarafından öldürülmüştür kimi tarihçiler büyük selcukllu hükümdarı MELİKŞAHIN da hasan sabahın süikastçileri tarafından öldürüldügünü  söyler fakat bu bilgi kesinlik kazanmamıştırhata günümüzde dahi ortadoguda yaşanan intahar eylemciliginin kökeni bu kültüre dayandırılı
hocam pekı hasan sabbah tarıhtekı ılk terorist olan veya teror orgutunu kuran kısımıdır veya ılk suıkastcı, bu boyle gecıyo benım bıldıgım kadarıyla.

Ahmet Ertuğrul
12-02-2010, 18:37   |  #23  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Sanırım Hasan Sabbah'ın "Haşhaşiler" diye bir tarikatı vardı: Haşhaşi Vikipedi'de böyle bir şey buldum.

Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 12 Şubat 2010 18:38
karacalı
12-02-2010, 18:40   |  #24  
Yıllanmış Üye
228 mesaj
Alıntı: Ahmet Ertuğrul  
Witcher'ı gördüm tabi ki. Bir süreliğine oyunlardan uzak kaldığım için bu konu bana referans olacak. Yani biraz oyun ismi ve oyun yorumu alayım istemiştim.

_hEro; ben Fable: The Lost Chapters'ı oynamıştım. Oyunun 2.'sini bir türlü pc için çıkarmadı "Loinhead" Studios. Şimdi de 3. için çalışmaya başlamışlar. RPG'yi o oyunla sevmiştim. Dragon's Age ve Oblivion'un ekran görüntülerine bakayım internetten. Hangisi Fable'a yakın görünürse onu oynarım. Sanırım. Witcher'a da bakayım. punisher123 çok ısrar etmiş. Güzel bir oyun demek ki. Bioshock öneren pek olmamış. Korku oyunu herhalde?

dragon age orıgıns cok kalıtelı bı rpg ben oynamadım oynıcagımda sanmıyrum ama butun sıtelerden yuksek puanlar aldı ve oynayan herkes cok basarılı buluyo o yuzden kalıtelı oldugu kesın bence.
bıoshock a gelırsek tam anlamıyla korku degıl tabı asırı ovulen bı oyun 1.oyunun oynadım bu sure sonra sıkılmıstım ıyı bı oyun ama pek bana hıtap etmıyo yınede taktık fps olarak ghost recon advanced warfıghter 2 yı sıddetle tavsıye ederım bıraz daha kolay olarakta raınbowsıx vegas ve devam oyunu olan vegas 2 yıde onerırım. bunlara kesınlıkle goz at derım

karacalı
12-02-2010, 18:44   |  #25  
Yıllanmış Üye
228 mesaj
Alıntı: Ahmet Ertuğrul  
Sanırım Hasan Sabbah'ın "Haşhaşiler" diye bir tarikatı vardı: Haşhaşi Vikipedi'de böyle bir şey buldum.
evet ısımlerı hashasıler hashas otundan gelıyo beyınlerını uyusturmak ıcın bu yuzdende oyunun adındakı 'assasıns'  hashasıler oluyo ordan gelıyo yanı.