arkadaşlar ya şöyle güzel bi oyun önerinde alalım oynayalım...
oyun önerin..
- 1
- 2
ghost master yada call of duty türlerinin en iyilerinden
ben sana cm4 ü ve age of mitolojiyi öneririm ikiside çok güzel oyunlar al ondan sonra kararını ver.
NFS-UNDERGROUND
CALL OF DUTY
Beyond Good&Evil
ne tür ?
*nfs underground : güzel vakit öldürme aracı
*temple of elemental evil: RPG tarzının ve black isle ın son bombası
*call of duty : eglenceli
*Knights of the old republic : Star wars + black isle = all time classic RPG
*Jedi academy : jedi knight 3 de denebilir. eglenceli.
*max payne 2: etrafındaki objeler gercekten oldukları gibi hareket ediyor. cok güzel bir oyun , nadir dogru dürüst konulu TPS lerden..
*Chrome: bos vaktin varsa güzel buda.
*Halo:combat evolved: x-box dan tasınmıs bir oyun...FPS
*Championship manager 03-04: hastalık yaratıyor...
Rise of Nations---> Süper bi oyun.
Singles---> Memnun kalacaksın.
Hitman---> Süpeeer.
Doom 3---> Bekle ve gör.
Midtown Madness'ı kesin al.
arkadaşlar sağolun NFS U ALDIM GERÇEKTEN ADAMLAR YAPIŞ YANİ...
NFS TEKİ MÜZİKLER ÇOK GÜZEL AMA OYUN BENİ PEK SARMADI
ilk onayışımda benide sarmamıştı ama oyna kazan yarışları kalkmassın makinanın başından..müzikler gerçekten süper ozaman oynamadıysan ford racig 2 tafsiye ederim..
PRINCE OF PERSIA (The Sands Of Time)!!! Harika bir oyun. Tomb Raider tarzı, ama onun kadar zor değil. Ama iyi bir sistem gerektiriyor. GeForce4 MX ekran kartıyla bile çalışmıyo oyun. Ben de FX5600 var, ancak oynuyorum. Bi de futbol fanatiği isen, CM 03-04!
Başından kalkamazsın!
NFSY yu oynamaktayım halen 70 kusuruncu yarısındayım fakat bıkkınlık geldı dıyebılırım ama oynayıpta Nıssan Skyline ı acmakta kararlıyım onu actıktan sonra oyundan kalkamam herhalde :)
skyline'ı açınca kesinlikle kalkamazsın, bana öyle oldu, bi de arabayı canavar yapıyosunki deli bişey oluyo...
SACRED !!
Kesinlikle denemelisin, Diablo severlere şiddetle önerilir. :)
daa oynayamasam da SACRED hakkında çok şey okudum ve sitesindeki videoları da seyrettim. zaten seyreden hemen gider alır bence...
bence en iyi oyunlar NFS Cm 2003-3004 fazla oyun oynamam ama bunlar güzel
alıntı:
Gönderen : Wasabibence en iyi oyunlar NFS Cm 2003-3004 fazla oyun oynamam ama bunlar güzel
sen zaten oyunların alasını oynuyo be birader, bakasını oynamana gerek yok zaten
ama SACRED, RPG sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bi oyun...
alıntı:
Gönderen : Wasabibence en iyi oyunlar NFS Cm 2003-3004 fazla oyun oynamam ama bunlar güzel
bu oyunlar zaten kendi türlerinin en iyilerinden, bana da yetiyorlar...
ama SACRED,RPG severler için birebir diyebilirim...
rpg seviosan temple of elemental evil ve knights of the old republic öneririm.sacred ise parlak janjanlı paketi icinde fazla nitelik barındırmayan bir oyun...
Ya ama temple of elemental evil çok sorunlu bir oyun bence alıcaksan arcanum ve lionheart'ü öneririm.İyi valla adam atmış bir konu herkes balıklama atlıyor
dostum biraz garip gelebilir ama mafia yı deneistersen ben şahsen çok sevdim.hiç mafia yı tavsiye eden yok neden acaba.ben mi biraz antikayım acep?saygılar
https://www.chip.com.tr/forum/en-iyi-5-oyun-secsek_t4020.html bi göz at orda herkes fikrini söyledi zaten
*FAR CRY
*HL2
*THE SUFFERİNG
- 1
- 2