beyler bana güzel mmo oyun önerirmisin grafikleri güzel gerçekçi büyük ve güzel silahların oldugu oyun önerirsenizi sevivirim (fps oyun istemiyorum)
Oyun Önerisi ...
metin2 , knight online , silkroad vs.
Hack'n Slash tarzı arıyorsan Mythos Online. Gerçekçi demişsin oynarken kendini orta dünyada hissettirecek Lord of the Rings Online (LOTRO). Güzel büyük silahlar istiyorsun Karahan Online. Bunların hepsini istiyorsan Nescafe 3ü 1 arada... ııı şey World of Warcraft... Birde kendi önerilerimi söyliyim, Sonsuz Macera, Shaiya, Allods Online, hiç oynamadım ama Rappelz olabilir... Rose Online (eğlencelidir. Grafikler çizgifilmi andırır). Çook çok çok çok gerçekçi ve güzel oynayışı zevkli sınıfları olan birşey arıyorsan bildiğim kadarıyla son çıkan TERA Online... Ama İngilizce versiyonu çıktımı bilmiyorum en son 1 ay evvel bakmıştım çıkıcak demişlerdi kore versiyonu var şuan bi araştırıyım belki ingilizceside çıkmıştır.
17+ isen Requiem Memento Mori' yi dene, çünkü oyun yetişkinlere hitap ediyor, kan ve şiddet içeriyor.
gogle'a "requiem türkiye" yazarak türkçe kaynak sitesine ulaşabilirsin. Oyun ücretsiz olup hile yoktur.
Oyunun herkese hitap etmeyen ağır bir atmosfere sahip. Çiçekli böcekli bişey arıyorsanız sizi açmaz ^^
MMORPG oyunları seversen fetih online da güzel oyun, korsan gelirse toplam 7 sınıf olacak.
link verebilirim: http://fetih.91.com/index/
Rift deneyebilirsiniz.
Wow öneren arkadaşlar için söyüyorum. çoğumuz wow a yıllarını vermiş ve Rift i görünce vazgeçmiş kişiler olarak rift oynuyoruz. Tamamı Türklerden oluşan guild olarak pekçok TurkeyFirst lerimiz mevcut.
Deneme versiyonunu indirip grafikler görebilirsiniz. DX11 desteği ile 10 numara diyebilrim.
düşünürseniz defiant olarak avrupa serverin de bloodiron shard ındayız. guild adımız Enmity.
zaten rift olarak google yazarsanız ilk çıkan türkçe site bizimkisi
fetih online oyna kardeş
facebook.com/pages/Fetih-Online/192567744110043
Arkadaslar lutfen sacmalamayın metın2 ne knıght eskıdı bunlar hacı ya benim onerım sana sen mmo oyunu oynama fps de oynama hic bişe yapma tek onerim bu su anda en iyi oyun skyrım thewitcher2 bunları oyna kafa patlat .
Hack'n Slash tarzı arıyorsan Mythos Online. Gerçekçi demişsin oynarken kendini orta dünyada hissettirecek Lord of the Rings Online (LOTRO). Güzel büyük silahlar istiyorsun Karahan Online. Bunların hepsini istiyorsan Nescafe 3ü 1 arada... ııı şey World of Warcraft... Birde kendi önerilerimi söyliyim, Sonsuz Macera, Shaiya, Allods Online, hiç oynamadım ama Rappelz olabilir... Rose Online (eğlencelidir. Grafikler çizgifilmi andırır). Çook çok çok çok gerçekçi ve güzel oynayışı zevkli sınıfları olan birşey arıyorsan bildiğim kadarıyla son çıkan TERA Online... Ama İngilizce versiyonu çıktımı bilmiyorum en son 1 ay evvel bakmıştım çıkıcak demişlerdi kore versiyonu var şuan bi araştırıyım belki ingilizceside çıkmıştır.Önerilerini katılıyorum.Karahan ın grafikleride iyi Allods da güzel grafikler güzel silahlar var ama artık oyunun dengesi bozuldu para ile alınan itemler oyunun dengesini bozuyor ama yok ben alırım harcarım diyorsan başla ama foruma bak bir
Fetih online 'a bir göz atmanı öneririm oyun henüz yeni daha 1 yaşına girmedi.
Altta kendi hazırladığım oyunun tanıtım rehberine göz atabilirsiniz.
Tiberium Alliances Türkçe: http://bit.ly/tiberiumturkce
4story harika bir oyundur...Ama biraz yatırım yapmak gerekir. :)