Beyler oyun tavsiyesi istiyorum Strateji aksiyon vb. tarzda ama oyun güncel olsun grafik vb. iyi olanlarda.
Bendeki oyunlar : GTA 4
Battlefield bad company 2
Area-51
Mohaa
Most Wanted.
Oyun Önerisi Lazım ...!
Far Cry 2 bence iyi. şuanda %8deyim ilerleme olarak.
Need for speed Shift,Assasians creed 2,Call of duty 6(modern warfare 2),Far Cry 2,Test drive unlimited...
farcry 2'nin grafikleri iyi ama oynadıkça sıkılırsın uzak gidicek yerlerde sıkılırsın yol git git bitmiyor ...
cod6 MW2 , just cause 2 , cod5 , cod4 MW1 . crysis ve crysis warhead gibi oyunlar güzeldir ve akıcıdır sıkılmazsın
Cod serisini kaç kez bitirdim. Ayrıca Crysisde öle 2 side bitti. Just Cause 2 de GTA 4 gibi o yüzden almıyorum.
Assasin Creed 2 yi alıcam.Prototypede sipariş verdim. Başka önerisi olan Strateji ?
Ben PES 2010 ve Counter-Strike Source Fatal Shot oynuyorum ve 2 oyunda bana yetiyor ve ikisini de öneriyorum.
farcry 2 sıkıcı olabilir ama bitirince gerçekten iyiki oynamışım dediğim nadir oyunlardan birisi,resident evil 5, metro 2033, cod 6 , overlord 2 ,dirt 2 önerebileceğim çok güzel oyunlar. özellikle dirt 2 oyna shifti gerçekten yerden yere çalabilcek eğlenceli ve iyi grafikli bi oyun.
Evet liste uzuyor Resident evil 5 rezil bir oyun zombi dışında herşey var berbat..
Metro 2033 PCyi zorlar :D Almıcam Overlord God of wars düşünüyorum
1-CoD 6
2-AssainsCreed
3-Death to Spies( Ajan Bir Askeri oynuyorsun)
1.aliens vs. pradator
2.metro 2033
3.silent hunter 5
4.Code of honor 3
just cause 2
sprintel cell conviction(özellikle)
the saboteur
ben şu oyunları uzun süreden beri oynuyorum hala bıkmadım : GTA 4, PES 2010, NFS Undercover, Counter strike source, Football Manager 2009 ve 2010
Cod Serisi ve
Battlefield bad company 2
dirt 2 gerçekten ekran kalitesi yüksek ve zevkli bir oyun
farcry 2 tavsiyemdir çok iyi bir oyun ben 2 defa bitirdin normal ve zor modlarda uzak görevler veriyor ama otobüsle gidebiliyorsun özellikle kurşunları vücuttan cıkarması efekleri süper....sonlara doğru baya bir oyundan zevk almaya başlıyorsun açıkçası
metro 2033 oynamadım ançak videolara bakaçak olursak gercekten kaliteli bir oyun diyebilirim....