Şu sıralar çok sıkılıyorum yarıyıl da geldi FIFA, PES ve NBA artık sıkmaya başladı. Her türlü oyun olabilir. Çocuksu olmasın yeter ki (Süper kahraman oyunları olabilir). Mafia gibi sağlam senaryolu bir oyun olabilir. Bol aksiyonlu oyunlar olabilir. Hayal ürünü veya gerçek olması farketmez. FPS'lerden çok sıkıldım artık biraz değişiklik istiyorum. Yani CoD tarzı bir oyun istemiyorum. Oyuncunun gözünden bakıp elimdeki silahı görmek istemiyorum arkadan bakılan bir oyun olsa daha iyi olur. Orta derece ingilizce biliyorum ve önerdiğiniz oyunların türkçe yaması olup olmadığını da yazarsanız çok güzel olur. Muhtemelen orjinal alamayacağım yani güncelleme sorunları ile falan uğraşmak istemiyorum GTA 4 gibi. Sadece bilgisayarda oynayacağım.
Dual Core 2.6 GHz, 2Gb Ram, HD3450, Win8 32Bit
Şu sıralar birkaç oyunun peşindeyim:
L.A. Noire ; Oyun yüksek derece ingilizce gerektiriyormuş fakat türkçe yaması da varmış. Kuran ve oynayan arkadaşlar kurulumda ve türkçe yamada bir sorun yaşamadıysa ilk sıraya alıcam bu oyunu. Tam sevdiğim tarza benziyor fakat çok fazla çatışma yok sadece adamların yüzüne bakıp konuşuyoruz, öyle mi? Aynı zamanda şu ankete de oy verebilir misiniz daha iyi fikir sahibi olabilmem için; L.A. Noire vs Mafia 2
Hitman Absoulation ; Bu oyun da son zamanlarda çok övüldü. Neredeyse hiç araştırmadım zaten birkaç fotoğrafından ve forumda açılan konulardan çok iyi bir oyun olduğu belli. Tek korkum bilgisayarım.
Batman Arkham City ; Batman filmlerini çok severim. Oyun filmle tam bağlantılı değil ama aksiyon bombası olduğuna şüphe yok. Yine de yorumlarınıza ihtiyacım var.
The Witcher 2 ; Çok merak ediyorum.
Başka öneriler varsa alabilirim. Şimdiden teşekkürler.