yeni çıkan sistem gerektirecekler oyunlar olmasın ama bilindik oyunlarda olmasın su oyun dısındakı oyunları onerın(cs,gta serileri ,pes fifa serileri cod serileri)
oyun onerisi olan?
evdeki pc çifçekirdek ekran kartı 1gb64bit destekler die düşünüyorum bence ttnetin bana biraz kazığı gibime geliyor tel açıyorum netim yavaş diyorum 8mbps ye çıkartık diyorlar iki gün sonra yine kasıyo yok splitterden kaynaklanıyo falan yapıyolar
Pes 2012 ,GTA4 liberty city, call of serisi,fm 2012 bunları uzun süre sıkılmadan oynayabilirsin
fazla yeni olmasın dedin bunları öneririm:
Max Payne 2
Crysis
Half Life 2
Assasin's Creed II
Mass Efect 2
Area 51
Özellikle:Seriousam 2
nfs the run,max payne 3,spec ops the line,tom clnys ghost recon future soldier, sniper elite v2,james bond 007 blod stone diyorum ve zıbarıyorum by by
wolfteam'e yavaş girmesinin neden internet hızının düşük olamsı söyledğin sistemle oynarsın güzelce birde oyunu sil baştan yapınca daha iyi performans alıyorsun her ay yapıyorum bunu ..
öneri olarak ise.serileri istemiyorsun yeni oyun olmasın diyorsun diğer oyunlarda pek sarmıyor bea :) veremeycem öneri
CS önerme diyorsunda steam'in yoksa zaten fazla zevk almazsın... Counter-Strike 1.6 Steam al :) yada Diablo II yi al orjinal kampanyadaydı ama bitti 30 liraydı şimdi 60 lira galiba Diablo II + Expansion seti...
Cs 1.6 Steam
Diablo II
BattleField 2
F.E.A.R 2
Bunları deneyebilirsin ...