Yazılacak başka oyun kalmamış. Online oyunlara başla derim.
oyun önerisi olan ??
Batman arkham city asylum ve Batman arkham city yi oyna 2 sininde %100 tr yaması var oynamadan beğenmedim deme bir filmin afişine bakıp izlemeden yorum yapmaya benziyor.
:D oynadım ikisinide anlaşılan gta 5 ile wacth dogs un çıkmasını beklemekten başka yapıcak bişey yok
call of duty serisi,serisi,crysis serisi,battlefield 3 ,medal of honor warfighter
Guild Wars 2
Neverwinter
APB Reloaded
Planetside 2
Blacklight:Retribution
Smite
Dota 2
Spec Ops:The Line
Lord Of The Rings:War İn The North
Lord Of The Rings:Conquest
Call Of Juarez Gunslınger
Warcraft
World Of Warcraft
OPERATION FLASHPOINT Dragon Rising
OPERATION FLASHPOINT RED RIVER
GHOST RECON TRIOLOGY
Just Cause 2
The Elder Scrolls Online
İnşALLAH Beğenirsin
Guild Wars 2just cause 2 ve Call Of Juarez Gunslınger dışında hiçbirini oynamadım multimi bunlarNeverwinter
APB Reloaded
Planetside 2
Blacklight:Retribution
Smite
Dota 2
Spec Ops:The Line
Lord Of The Rings:War İn The North
Lord Of The Rings:Conquest
Call Of Juarez Gunslınger
Warcraft
World Of Warcraft
OPERATION FLASHPOINT Dragon Rising
OPERATION FLASHPOINT RED RIVER
GHOST RECON TRIOLOGY
Just Cause 2
The Elder Scrolls Online
İnşALLAH Beğenirsin
Son Düzenleme: syndicate_06 ~ 11 Haziran 2013 00:52
Bu oyun gerçek dünyanın sanal hali. Ülkeler aynı. Oyuna biz vatandaş olarak başlıyoruz şirket iş antreman vs. kendimizi ekonomik ve askeri alanda güçlendiriyoruz. Siyasi Parti kurabiliyoruz. Kendi gazetemizi açıp halka yayın yapabiliyoruz. Ülkemiz için savaşlara katılıyoruz . Seçimlere katılabiliyoruz. Başkanlık ve milletvekili olmak için aday bile olabiliyoruz başkanlık ve milletvekilliği için.. Kısacası güzel bir oyun . Tavsiye ederim..
http://karesibeyii.blogspot.com<= oyun hakkında kısa bilgi için hazırladığım blog ve tanıtım videosu
http://www.erepublik.com/tr/referrer/KaresiBeyii <= Oyuna kayıt olmak için
M.A.R.S Online akıyor beyler kopun gelin...
multiplayer olmayan ve assasins cred gibi saçma sapan yok anasının **`ı dedirtmeyen baska oyun önerisi istiyorumm