güzel kaliteli aksiyon,rpg,fps tarzında oyun önerirmisiniz
oyun önerisi olan ??
Dishonored / Witcher 2 / Elder scroll 5 Skyrim / Mass efect 1-2-3 / Call of juarez bound in blood.
hitman 5,medol of hunner warfighter
Dishonored Witcher 2 Elder scroll 5 Skyrim Mass efect 1-2-3 Call of juarez bound in blood. dragon age ve deus ex i begenmedim hitman 5,medol of hononr warfighter ve Tomb Raider 2013 ü bitirdim
başka oyun önerilerinizi bekliyorum
başka önerilerinizi alalım :)
Halo, Gears of War, Alan Wake....
ben pc kullanıyorum ama :D
FarCry 3
Modern Warfare 3
Duke Nukem Forever
Tomb Raider 2013 *
Aliens Colonial Marines
Crysis 3 *
Dead Island Riptide *
Metro 2033 & Metro Last Light **
yanına yıldız koyduklarımı mutlaka oyna
Dead Island Riptide Metro 2033 ve Metro Last Light güzelmi indiricektim ama gameplay ını izledikten sorna vazgeçtim
2013 yılında çıkan Renaissance Heroes oyununu önerebilirim. Oyun Quake tarzı ve çok eğlenceli modları var. Birbirinden farklı çok eğlenceli modları var, oyun şuan kapalı betada ama açık betaya çok az bi süre kaldı. Google veya başka sosyal ağlardan araştırırsan daha çok bilgi edinebilirsin.
2013 yılında çıkan Renaissance Heroes oyununu önerebilirim. Oyun Quake tarzı ve çok eğlenceli modları var. Birbirinden farklı çok eğlenceli modları var, oyun şuan kapalı betada ama açık betaya çok az bi süre kaldı. Google veya başka sosyal ağlardan araştırırsan daha çok bilgi edinebilirsin.pek hoşuma gitmedi wolfteam gibi