arkadaslar bildiginiz cok ıyı bir strateji oyunu varsa onerebilirseniz cıok sevinirim..vakıt baska turlu gecmıo cunku..:d
sımdıden tskkrler
oyun önerisi(strateji)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.age of 3 tarih oldu artık ama çok güzel oyundu ;)
oynanmamış her oyun yenidir;);) ama age of 3 harbiden eskidi :D:D:D
stronghold crusader,stronghold 2 veya stronghold legend
lord of the rings battle for middle earth 2 veya witch-king paketli hali
roma total war,napoleon total war bunlar iyi oyunlardr.
XP'ye 10 yıllık deyip hurdaya çıkarıyorsunuz 5 yıllık oyuna yeni diyorsunuz.Oyun daha bu ay güncellendiği için olmasın?
Command & Conquer 4 tiberian twilight ;)
Command & Conquer yenisi ve bence en iyisi Battle for middle earth 2 si başka iyi grafiklisi yok bide napolen total war
Dostum devil May cry 4 >>>Tam bir strateji oyunu oyunu bitirenler 5 ne zaman çıkacak diye forumlarda konu açıyor kesinlikle tavsiye ederim hiç olmasa bölüm aralarında ve sonralarındaki videolar bir film gibi.
Total war serilerinin hepsi güzel özellikle empire ve napoleon total war
Empire Ve napoleon total war için sistem'in biraz iyi olması gerekiyor die biliyorum.?
''Gad de mit'':) strateji demiş biri.
Heralde Warhammer 40K:Dawn Of War I-II ve ek paketleri.Space Marinelerim nerde!!!???Kan,testereli kılıç ve savaş çığlıkları.
Eğer sadece savaşmak istiyorum dersen Company of Heroes Tales Of Valor u tavsiye ederim.Tam bir stratejidir.Az askerle çok iş yapabilirsin.Çok gerçekçi savaş sahneleri vardır.
Eğer savaşayım işin içinde diplomasi vs olsun da dersen Medieval 2 Total War ı tavsiye ederim.2000'e 2000,3000'e 3000 kişilik hatta bilgisayarının özellikleri daha iyiyse daha büyük savaşlar bile yapabilirsin.Harita modunda çeşitli diplomatik hareketler,casusluk,katillik,vs yapabilirsin.