Arkadaşlar selam.Ben Call of duty 5 ve 6 yı bitirdim.Bitirdim bitirmesinede şimdide oyun bulamıyorum.Bana estetik(Takla Makla) aynı zamanda silahlı(Tomb Raider Hariç)bir oyun önerirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Oyun Önerisi
type in &fmt=22 at the end of your browser for best quality and true frame rate.
Oyun gayet Güzele Benziyor.Baktımda 25 Part Fakat..Yinede Saol...Önerilerinizi esirgemeyin..
mynet ihaleli batak okey
rainbow six vegas 2 frontlines fuel of war
GameRMan Comando oyunu beğendim videolardan fakat 25 part şöyle 5-6 part bildiğin varmı rapidshare?
Bu arada rainbow six vegas ı bitirdim fakat yinede saol;)
crysis serisi, farcry serisi, medal of honer serisi olabilir
Ghost racon advanced warfighter 2 biraz eski bir oyundur ama güzel tavsiye ederim
biraz eski bir öneri olacak ama Call Of Duty 4 ü de oyna oda güzel bence . :)
Selamlar..
Advent Rising... Ben yeni gördüm, yeni oynadım. (Adamın abisine hasta oldum). Ama güzel kızlar da var tabi.. Ha bir de takla atıyor, havaya zıplıyor her bir şeyi yapıyor.. Superspiderman gibi adam.. Adı kötü sadece...Gideon..Gideyirmi..
takla mı dedın ? zıplama mı? savaş mı? sana diyebileceğim tek şey Assassin's Creed. Oyun videolarını izle ne dediğimi anlıyacaksın. Oynaması çok kolay bir oyun. Ancak eski çağlarda geçtiği için kılıç filan var oyunda eger ingilizcende varsa hikayeside mükemmel.
prototype gayet güzel oyun tavsiye ederim