Arkadaşlar oyun önerir misiniz ? Sistemi görmenize gerek yok oyunları kaldırıyor bilgisayar siz önerirseniz sevinirim.
Oyun Önerisi
Senin sitede önerdiğini gördüydüm trine 2 kurdum grafikler felan acayip güzel bir oyun sonra 1 ide oynadım harbiden güzel :Güzelse bende oynayım yav. Film izleye izleye kafayı yedim.Videosuna baktımda güzel duruyor :) Hemen indiriyorum ama 1 den başlayım ben :) Shank serisini oynamıştım daha önce o da hoş oyun. Bu tarz oyunlar hoşuma gidiyor. :)
Son Düzenleme: Kül Tigin ~ 10 Haziran 2013 23:13
2. sinin %100 tr yaması var oyun çeviride 1. sinin bulamadım ing oynadım az biraz anlaşılıo zaten limbo yuda tavsiye ederim basit ve güzel oyunlar her zaman daha iyidir yeni oyunlarda grafik ve sistem kasıntılarından başka bir şey yok gdip sistem topluyosun gelip kuruyon yamuluyor bu tür oyunlar daha iyidir ve daha fazla keyif verir.Güzelse bende oynayım yav. Film izleye izleye kafayı yedim.Videosuna baktımda güzel duruyor :) Hemen indiriyorum ama 1 den başlayım ben :) Shank serisini oynamıştım daha önce o da hoş oyun. Bu tarz oyunlar hoşuma gidiyor. :)
2. sinin %100 tr yaması var oyun çeviride 1. sinin bulamadım ing oynadım az biraz anlaşılıo zaten limbo yuda tavsiye ederim basit ve güzel oyunlar her zaman daha iyidir yeni oyunlarda grafik ve sistem kasıntılarından başka bir şey yok gdip sistem topluyosun gelip kuruyon yamuluyor bu tür oyunlar daha iyidir ve daha fazla keyif verir.Oynamıştım Limboyu o da güzel oyun. En sonunda kız kardeşini tam bulmuştum orda bitti :)
Ben konuyu anlamadıydım ilk oynadım sonunda bu kız kim felan dedim heralde yavuklusu :D insan bir alt yazı felan koyar nası anlıcaz konuyu biz :D münencin .. yedik sanıyolar heral :Doğru hocam haklısın bende ilk baştakonu ney o kız kim bilemediydim. :D Konusuna baktım oradan öğrendim. 2. oyunu olsa indirip oynarım hemen. Finali güzel yapamamışlar. Ben onca tuzakları onca bulmacayı o final için mi oynadım. Kız arkasından birinin geldiğini hissediyo oyun bitiyor :D
Son Düzenleme: Kül Tigin ~ 10 Haziran 2013 23:28
Ben o oyunda korktum nedense heralde umursamadım küçümsedim bi kapana yakalandım füçirkk çeri domatesin üstüne basmşlar gibi ses cıktı irkildim :D 2. si çıkacak diyolardı araştırdım ben ama yakın zaman çıkmaz.Doğru hocam haklısın bende ilk baştakonu ney o kız kim bilemediydim. :D Konusuna baktım oradan öğrendim. 2. oyunu olsa indirip oynarım hemen. Finali güzel yapamamışlar. Ben onca tuzakları onca bulmacayı o final için mi oynadım. Kız arkasından birinin geldiğini hissediyo oyun bitiyor :
Son Düzenleme: okinkurt ~ 10 Haziran 2013 23:32
Ben o oyunda korktum nedense heralde umursamadım küçümsedim bi kapana yakalandım füçirkk çeri domatesin üstüne basmşlar gibi ses cıktı irkildim :D 2. si çıkacak diyolardı araştırdım ben ama yakın zaman çıkmaz.:D Bende o dev örümceklerden korkmuştum. Bir ayakları var kuytu bir yerden çıkıverdi böyle 2 metre :D En sonunda bütün ayaklarını kopartıp yuvarladım yuvarladım gövdesini kazıklara oturttum :D
:D Yapımcılar bu oyuna ağırlık vermiş http://www.merlininkazani.com/Li ... -haber-52552p1.html limbo 2 biraz hayallerde kalacak gibi ama bakalım :D http://www.bolumsonucanavari.com ... Surebilir-30033.htm:D Bende o dev örümceklerden korkmuştum. Bir ayakları var kuytu bir yerden çıkıverdi böyle 2 metre :D En sonunda bütün ayaklarını kopartıp yuvarladım yuvarladım gövdesini kazıklara oturttum :
Son Düzenleme: okinkurt ~ 10 Haziran 2013 23:39
:D Yapımcılar bu oyuna ağırlık vermiş http://www.merlininkazani.com/Li ... -haber-52552p1.html limbo 2 biraz hayallerde kalacak gibi ama bakalım :Hımm güzelmiş hayırlısı bakalım ama ilk konsola çıkar yine pc platformuna çıkması gecikir. İdare edecez artık :)
İlk pc ye cıktıgını görmek cok zor cıksa kurtuluruz zaten çoğu optimize sorunundan oyunlar konsollara göre çıkartılıyor neyse bu konu sahibindende dayak yicez :Bu arada konu sahibi için; buradaki oyunları deneyebilirsiniz. Baya oyun önerilmişti
Bu oyun gerçek dünyanın sanal hali. Ülkeler aynı. Oyuna biz vatandaş olarak başlıyoruz şirket iş antreman vs. kendimizi ekonomik ve askeri alanda güçlendiriyoruz. Ülkemiz için savaşlara katılıyoruz . Seçimlere katılabiliyoruz. Kendimizi ispat ettikten sonra aday bile olabiliyoruz başkanlık ve milletvekilliği için.. Kısacası güzel bir oyun . Tavsiye ederim..
http://karesibeyii.blogspot.com/ oyun hakkında kısa bilgi için