Evet Arkadaşlar malum okulla açılıyo sağlam bi arşiv yapmak lazım :D Hangi oyunları alıyım sizce strateji ve aksiyon olsun
Oyun önerleriniz?
aksiyon arıyorsan kesinlikle call of JUAREZ i öneririm internetten full türkçe yamasını bulabilirsin film gibi oyun.
Ben şahsen PES 2009 ile FM 2009'u bekliyorum öncelikle.. Ekim-kasım gibi çıkarlar.. =)
strateji yüzüklerin efendisi 2 LOTR BFME'2 Rise of witch king kesinlikle tavsiye ederim.
cod 4 yoksa onu al.
flat out2 ve race driver Grid yarış oyunlarında favorim.
birde çıktığında pes 2009 alırsan cillop gibi olur ama bilgisayarın iyi olması lazım bu oyunlar için.
pc iyi iyi :D oyun lazım..
2 yıl bekle diablo 3 al :D şimdilik diablonun eskilerini al eski oyun ama hala kendini oynatıyor(içinde uzay olsun diabloya benzesin yeni olsun diyorsan alien shooter:Vengeance AL!
not:Hack'n slash önerdim ama olsun.
not 2:Şimdi aklıma geldi ps3ün veya xbox 360ın varsa 3-5 ay sonra resident evil 5 çıkıyor.bilgisayar portunun 1 sene içinde çıkacağını sanıyorum.
bu da aksiyon işte.şimdi oynamak istiyosan resident evil 4ü oyna.(bEN 1. bulmaya uğraşıyom o zaman nası yapmışlar grafik nasıl merak ettim :D)
crysis farcry2 ve gta4 ama fifa 2009un 2009 yılana damgası vurulacağıda söleniyor ama sen şu üçünü al
COD 4 aksiyonu tartışılamaz
red alert 2 stratejik açıdan mükemmel:D