Arkadaşlar Bu Sistemde Oyun Oynanılırmı? Everest Programından Pc Özelliklerini Buraya Yazıcam Bİr Göz Atın..
İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Ultimate (PC Yavaşlatırmı?)
CPU Türü Intel Pentium 4 631, 3000 MHz (15 x 200)
Anakart Adı Foxconn 671M/71FM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Anakart Çipseti SiS 671/671DX/671FX/672
BIOS Türü Award (09/28/07)
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X300/X550/X1050 Series (Microsoft Corporation - WDDM) (256 MB)
3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X550/X1050 (RV370)
DMI BIOS Sağlayıcısı Phoenix Technologies, LTD
CPUID CPU Adı Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
CPU Türü Intel Pentium 4 631
Ram 1,00
Birim Genişliği 64 bit
İşte Böyle Arkadaşlar Bu Sistemde Oyun Çalışırmı?Sizden Öneriler Bekliyorum Kötü Olan Parçaları Söylermisiniz?Eksik Bişi Varsa Mutlaka Söyleyin Koyıyım Buraya..
Oyun Oynanır mı?
arkdasım ramin yetersiz bi de oyun için hem de win 7 yüklemek bayağı kasar pentium 4 le en fazla win 7 yüklersin.oyun hayal olur.o makineye xp kur bırak win 7 yi.
İşin Aslı 3 Haftalık Pc Bu Çok Donanımı Yok Bilgisayarcıya Gittim Sordum Xp'ye 1 ayda format çekersen win7 1 yılda çekersin dedi.
Bide Ekran Kartı Ne Kadar Dedim.Bana dediki..Eger Her oyunu kaldırmasını istiosan 170-180 tl arası dedi Ram ne kadar dedim Ram almana gerek yok zaten ekran kartı pc hızlandırır dedi.tamamiyle bu. Bilgisayarcı doğru söylüyormudur?Benim kafamı çok karıştırdı Bu bilgisayarcı.LÜTFEN YARDIM EDİN
ekran kartı pc ye oyunda etki eder.diğer uygulamalarda mesela internette fazla bir etki etmez.ama ram önemli 1 gb ramle windows 7 çalışır ona bişey demem ama oyun oynayamassın.2 gb yaparsan rami olur.bi de işlmci p4 ama olsun.
windows 7 win xp çevirsem ram yetermi? yeni oyunlar için? Ekran Kartı Mutlaka Lazım Ama Hangi Model Bilmiyorum Bi iki seçenek sunsanız Veya BU PC İYİ YAPMAK İÇİN NE YAPMAK LAZIM?NELER ALMAK LAZIM BUNA?
NOT:XP OLARAK DÜŞÜNÜN WİN 7 XP ÇEVİRCEM
xp yaparsan 7 ye göre daha iyi oynarsın.ama tavsiyem su pc ye 1gb daha ram ekle.bir de ekran kartı tavsiyesi için bana anakartının markasını ve modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
Ekran Kartı Radeon X300/X550/X1050 Series (Microsoft Corporation - WDDM)
Tahminen 1 gb ram daha eklesem maliyet ne kadar olur?
CPU Türü Intel Pentium 4 631, 3000 MHz (15 x 200)
Anakart Adı Foxconn 671M/71FM
herşeye yeter
bak şimdi ben yazıyorum amd 3500+ 1gb ram ati x550 256 MB RAM BU BENİM
WİN7 KURDUM CARBON, MOSTWANTED OYNADIM DÜŞÜN
DEĞİŞTİRME YOK AMA 1GB RAM ALIRSAN İYİ OLUR RAHATLATIR
ram parasına gelince ddr alırsan 90 tl