arkadaşlar sorunumu hiç bir yerde çözemedim her yerde aynı yazılar var bir bilen yardım ederse sevinirim ben küçük bir ilçedeyim pc den anlıyan yok bi süre önce pc herhangi bir oyunu actıktan kısa süre sonra kendini kapatmaya başladı termal macunu değiştirdm fanları kontrol ettim ekran kartı aşırı derece ısınıyodu sorunun ondan olabileceğini sandım ama şuanda ekran kartı ısınmadan kendini kapatmaya başladı bazıları pwerdan olabilir diyor ekram kartım geforce 9800 gt işlemcim amd 5400 x2 dual core power ım 300 w everest ram kingston 2gb ddr2 800 mhz dediğim gibi önceden ekran kartı ısınınca kapanıyodu ama şuanda ekran kartı ısınmadan pc kapanıyor ve speed fan programında gpu ısısı 60 derece başlıyor oyuna girdikten sonra fanlar son kapasitede bi süre calıştıktan sonra bianda tık diye gidiyor ama pc yi hemen geri acabiliyorum
oyun oynarken bi süre sonra bilgisayarım kapanıyor
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
9800 ekran kartınız ekstra güç girişli 300 w PSU bu sistem için yetersizdir.400-450 önerilen olmalıdır.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
195 mesaj
Katılıyorum,normalde ekran kartın iyi derecelendirilen bi ekran kartı. Çok ısınsa bile zırt bırt kapanacağını sanmıyorum.Sorun powerde olabilir.