Merhaba arkadaşlar ben genelde laptop bilgisayarda oyun oynuyorum ancak ancak cpu hep %100 oluyor mesela size şöyle söylim. (makina bilgileri en alttadır)
1 yıl önce aldığım laptop artık eskisi gibi iyi değil ben bile anlamadım. mesela 1 yıl önce ilk aldığımda wow(world of warcraft) kurup cpu %100 bile olmadan rahatça oynardım hiç %100 olmazdı bir süre sonra yavaş yavaş cpu artmaya başladı ve fan sorunları olmaya başladı ancak nasıl yapacağımı bilemedim servise götürdüm fan değiştirilsin diye ancak fan da sorun yok diyip içini çıkarıp temizleyip geri yerleştirdiler ve gene olmadı ve şu anda flash oyun bile cpu yu %80 %90 yapmakta eskiden oynadıgım wow %100 olmazken şimdi hep %100 de durmakta ve ben bu yüzden doğru düzgün oyun oynayamamaktayım. makinadamı sorun var yoksa virüs gibi bir şeymi anlamadım yardımınız lazım lütfen.
Makinama sadece 1 kere virüs bulaştı o virüsde task managerde svchost du sanırım ona benzer bir ada bulaşıp cpuyu durduk yere %100 yapardı ve silinmezdi bende adını değiştirip yok etmiştim sonrada bi kaç ay önce format atmıştım ancak hiç bir şey değişmedi sizde neden böyle oluyor.
makina bilgilerimi veriyorum;
[URL=http://imageshack.us][/URL]
verilmesi gereken başka bilgi varsa lütfen söyleyin