Pc de oyun oynarken ekranda dalgalanmalar oluyor.Oyunlar kopya olduğu içinmi yoksa ekran kartında mı bir sorun var. Ama ekran kartı da Msı 7850 O.C 1GB 256BİT. Pc Ekran kartını da tanımış yükleme tamam.Neden olabilir bu dalgalanma anlayamadım.kopya DVD film taktım herhangi bir şey yok görüntü net.
Oyun Oynarken Ekranda Dalgalanma
Büyük ihtimal ile,monitörünüzün ekran yenileme hızı az geliyordur,bendede aynı sorun var,çare monitör deyiştirmek.
Güçlü kasalarda öyle sorunlar olabiliyor.Tabi senin sorunun monitörden ise.
Pc de oyun oynarken ekranda dalgalanmalar oluyor.Oyunlar kopya olduğu içinmi yoksa ekran kartında mı bir sorun var. Ama ekran kartı da Msı 7850 O.C 1GB 256BİT. Pc Ekran kartını da tanımış yükleme tamam.Neden olabilir bu dalgalanma anlayamadım.kopya DVD film taktım herhangi bir şey yok görüntü net.Eğer sorunun V-Sync ise Zafer'in dediği gibi, V-Sync enable etmen lazım oyunlarda, kesik kesik görüntüler çıkmaması için. Aşağıdaki resimdeki gibi sorun mu?
YOK RESİMDEKİ GİBİ DEĞİL SANKİ.GÖRÜNTÜDE SIKINTI ÇOK YOK.HER OYUNDA OLMUYOR.KOPYA OYUN DİYEMİ ACABA.DVD FİLM SEYRETTİM HERHANGİ BİR ŞEY YOKTU.MONİTÖR LED YENİ BİR PHİLİPS MODELİ.Oyunların ayarını değişerek dene bakalım. Film oynarken genelde çıkmaz sorun o şekilde eğer Avatar denersen 1080p 15GB dosya ile düşük ekran kartlarında yaşarsın ama genelde çıkmaz. Resmini çekersen daha iyi bakalım.
aynı sorun bendede var gta 4 ve crysis 1 de çok oluyor fakat crysis 2 de hiç olmuyor 3 dede olmuyor
Hiç dalgalanmaması için monitörünüzü farklı bir prize tek başına takın. Aynı 3lü prize monitör ve kasanızı takarsanız dalgalanır. Mönitörüzün prizini ayırmak zorundasınız.
ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİT HERKES BİŞEY SALLAMIŞ EKRAN KARTI AYARLARINA GİRİN 3D AYARLARI KISMINDA (DİKEY SEKRONİZASYONU BEKLE) SEÇENEĞİNİ AÇIK HALA GETİRİN HEPSİ BUKADAR OYUNLARDAKİ DALGALANMA SORUNUNU TAMAMEN ORTADAN KALDIRIR BİRTEK ŞUNA DİKKAT ETMENİ İSTİYORUM BAZI OYUNLARDA DA AYARLAR KISMINDA DİKEY SEKRONİZASYONU BEKLE KISMI OLUYOR ONUDA AÇIK HALE GETİRMEN GEREKİCEKTİR AMA OYUNDA ÖYLE BİR ÖZELLİK YOKSA DEDİĞİM GİBİ EKRAN KARTI AYARLARINDAKİ (DİKEY SEKRONİZASYONU BEKLE) KISMINI AÇIK HALE GETİRSEN SENİN BÜTÜN SORUNUNU ÇÖZECEKTİR...MONİTÖRÜNDE YADA EKRAN KARTINDA HERHANGİ BİR SORUN YOKTUR BOŞ BİLGİSİZ BOL KESEDEN SALLAYAN İNSANLARA KULAK ASMAYINIZ...