oyun oynarken 10-15 vya 20 dk içnde pc fişi çeklmş gbi kapanıyor. Lenovo dizüstü pc..
internette bu sorunu araştırdğımda brçok kişi ekran kartından veya fanlardn kaynklanan sorun oldğunu yazmş. ama bn dha 10 gn önce aldm pc'yi.. ve geri götrdm vatan blgsayra .. bna donanmsal br sorn yok yazılmsal sorun var dedler.. ykledğnz oyunla veya b virüsle alakalı dedler.. sistemi tkrar kurup test etmşler oyun da denemşler hallolmş güya...
eve geldm yne aynı..
lütfen yardım edin ne yapablrm bu konuda? oyunları eset nod32 programyla tarattm ama virüs bulamadı..
ykledğm oyunlr.. need for speed shift - prince of persia - prototeyp..
bu oynlarn orjinalni yklemeyn tek kşi ben değlmdir diye dşünüyorm..
Lütfen yardmcı oln..
Pc özellkleri:
4 gb ram
1 gb ekran kartı nvdia gt 240M
p8700 işlemci 2.53 ghz
marka ve model Lenovo y550 ideapad
Oyun oynarken pc kapanıyor ( ama bu farklı )
bende eskiden nvidia driver'ından dolayı oyun oynarken hata verip ekran kapanıyordu... biraz eski sürücüyü yüklediğimde sorun ortadan kalktı...
senin sorunun da büyük ihtimalle nvidia driverından kaynaklanıyor
ilgin için teşekkürler..
onu da düşünüp denedim ama hala kapanıyor bende.. en son driveri indirdim. çnkü eskiydi benmde.. ama yok olmadı.. ayrıca bnde hata da vermiyo. direk kapatıyo kendini.. pilli de kullandım pilsiz de belki onla alakalıdır diye ama işe yaramadı.. başka bir çözüm yolu varmıdır lütfen yardım edin..
bndede aynı sorun var bnde counter strike source da kapanıyor pc . bu tür oyunlar bellekte çok yer kaplar ve fanı ıstır . kasanı açıp fanındaki tozları almayı dene (bnnn elektrik süpürgesiyle aldım)
bende pes 2013 oynarken kendi kendine kapanıyor
arkadaşlar bende de aynı sorun ama benim leptabım da sedace candy cruss oyunu cınca kapnıyor ne yapmam lazım yardım cı olurmusnuz