arkadaşlar çok araştırdım ama çözümünü bulamadım.ekran kartınızı güncelleyin , sisteminizin yetmıyordur deyip geçiştırıyorlardı.dediklerininin hepsini yaptım ama gine pc kitleniyor ne alt+f4 çalışıyor ne control+alt+delete işliyor ne alt+tab çalışıyor kısacası direk kapanması gerekıyor.bi yollar crysis 2 dede böyle bir sorun vardı ama çok nadiren yapıyordu.bu dediğim oyunda online olup girdikten 2 dk sonra kitlenıyor.oyunun adı s2 sonsilahtır.şimdiden teşekkür ederim.
Oyun oynarken pc kitleniyor
Başlata, " cmd " yazın,açılan konsol ekranına " tasklist " yazın,orada anlamsız apuk supuk,veya hut rami çok kullanan bir program var ise, " taskkill (numarası) " yazın ve kapatın,eğer böyle de olmuyor ise,bilgisayara format atın.
Eğer formattan sonra da olmuyor ise sorun donanımsal,yani sorun donanımsal ise beni aşar.
Kolay gelsin.
dostum bende casper marka bi pc vardı oyun oynamayı bırak normal nette gezerken bile kitleniyordu evet kitleniyor maose imleci bir anda olduğu yere kalıyor ve ne yaparsam yapayım düzelmiyordu kapatarak düzeltiyordum sadece servise götürdüm en az 15-20 defa format attılar ne yaptılarsa olmadı ve değiştirmek zorunda kaladılar bende de yazılımsal değil donanımsal yetkili bir servisle görüşmeni tavsiye ederim
win 8 sorunsuz bilgisayarı sorunlu yapıyor zaten. bence ekran kartın yada bataryan sana göz kırpıyor olabilir.