Arkadaşlar yeni bir pc topluyorum sağolsunlar burdaki arkadaşlar sayesinde bi çok parçayı tamamladım ama kafamda tek bir şey kaldı oda monitör o kadar fazla seçenek var ki karar veremiyorum bütçem 350 lira en fazla 360 olabilir çok masraf yaptım kendimce ama bu kadar masraftan sonra iyi bi monitör olmassa pek bi işe yaramıycağını düşünüyorum o yüzden sizden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok sağolun :)
Oyun pcsi için monitör ?
21,5 inç istiyorum yazmayı unutmuşum
viewsonic stokta kalmamış bende şu 2si arasında kaldım
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=48839
LG monitörleri gerçekten çok kaliteli, karar vermeden önce bir bak özellikle yeni modelleri şahane.
tamam kararım lgden yana olucak sanırım çok teşekkürler tüm cevaplarınız için :)
kardeşim alma yarın pişman olursun alacağın monitör analog dvı yada hdmı çıkışlı olursa senin için daha iyi olur
kardeşim monitör alacaksan kesinlikle lg veya philips tercih et ama lg bu işte kraldır gerçekten çok kaliteli üretiyorlar ama genel baktığımızda sonuöta her marka monitör görüntü gösterir :)
tance86 haklı asla analog monitör almayın hdmi geçtim dvı olsa bile yeter analoglar kötü görüntü kalitesi verir 50-100 tl için riske etmeye deymez pişman olursunuz.
Hdmi olmayan monitör almayı sakın düşünme sonra çok pişman olursun, marka olarakta LG'yi kesinlikle tavsiye ederim asla pişman olmazsın.
arkadaşlar tavsiyelerinize uyup lg nin 2250V monitörünü aldım ve çook memnun kaldım beklentilerimin ötesinde çıktı görüntü kalitesi hdmi ve içindeki ekstra özellikleriyle :)
483 liraya aldım nova bilgisayar dan :) 1 hafta oldu alalı keşfettim baya bu ekstra özellikler derken oyun film spor internet gibi farklı modları var mesela oyun modunu çok beğendim standart moddan daha parlak ve canlı renk seviyesine getirip daha gerçekçi kılıyor modellemeleri birde üstünde ışık algılayıcı sensör var oda çok hoşuma giden bi özelliği oldu ortam ışığına göre kendini ayarlıyor :)
Bu başarılardan sonra ben LG'den şaşmam artık.