oyun seti kulaklık+mouse+mouse pad+klavye

amazedme
22-08-2010, 17:48   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

arkadaşlar önümüzdeki bi kaç gün içinde kendime bi oyun seti toplamak istiyorum . önerilerinizi bekliyorum ama benim bi kaç sorum olacak.
1. onboard ses kartı kullanıyorum ses kartı olan usb kulaklıkmı alıyım yoksa yeni ses kartı ve ses kartı olmayan bi kulaklıkmı alıyım. onboard ses kartı kalsada ses kartı olmayan bi kulaklık alsam ses kalitesinde çok fark olur diyolar ama?
2. mousea göre birde mouse pad istiyorum ama vatandaki en iyi mouse pad 87 lira oda biraz fazla bursada böyle ekipmanları alabileceğim başka yer biliyomusunuz

3.birde monitörün baya eski 200-300 tl arası kaliteli led monitör varmıdır? önerilerinizi bekliyorum

4.a4 techin x7 klavyeleri var 40 50 lira falan onlarda iyimidir acaba?

5.anakart m4a79t deluxe anakarttan anakarta onboard ses kartı kalitesi değişirmi?

kulaklık olarak steelseries siberia düşünyorum ama bi v1 var bi v2si onlar arasındaki fark ne

Son Düzenleme: amazedme ~ 22 Ağustos 2010 17:54
amazedme
22-08-2010, 18:42   |  #2  
OP Yeni Üye
22 mesaj

YKOMU YARDIM EDEN YAAAA ASFASDFASDF

mefetseger
22-08-2010, 20:26   |  #3  
Yıllanmış Üye
143 mesaj

Razer Deathadder 3500 Dpi 3G Infared Mouse
Razer Goliathus Speed Alfha Pad
SteelSeries 5H v2 USB
Razer Lycosa aydınlatmalı klavye

Bunlarla oyun oynamak müthiş süper ekipmanlar ben kullandığım için söylüyorum :)

Bu dörtlüyle

26mert262626
23-08-2010, 14:19   |  #4  
Üye
87 mesaj

x7'yi tavsiye ederim çok güzel tasarımı falan hiç bir sorunuda yok takır takır kullanıyorum

Atilla Sarıtaş
23-08-2010, 14:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Profesyonel düşünüyorsan mefetseger'in dediklerini tavsiye ederim. Yok ben arada takılırım oyunu fazla ciddiye almam diyorsan x7 alırsın.

erdij
25-08-2010, 18:36   |  #6  
Üye
91 mesaj

Deathadder'ın tuş sayısı az gelebilir eğer online oyun oynuyorsan. (WOW vs.)

Bunun için Razer Naga var eşeğe yangın hortumuyla dalmış bir arkadaşımız. 

Ama tavsiyem Logitech G700'ün Türkiye'ye girmesini beklemen, ne zaman gelecek bilmiyorum ama yakındır.
Tasarım ve performans olarak harika olduğu söyleniyor.

Ben şu an Razer Lachesis ve G15 kullanıyorum.
Tavsiyem Lachesis eline büyük gelebilir alma, hemen her ele büyük gelebilecek bir mouse :) G700 girdiğinde Lachesis'i satıp onu almayı düşünüyorum hayran kaldım o mouse'a.
Lachesis'in de tasarımına bitip almıştım, aramızda esprisi vardı "kadın gibi mouse" diye yuvarlak hatları gerçekten harika :) ve butonları arasında ayrım yok üst kısmı tek parça. Gerçekten sexy bir mouse :P 

G15 ise çok başarılı, tasarımı ve kullanımı çok güzel. Yeni versiyonu G510 var o da muhtemelen G700'le birlikte girecek, onu da alabilirsin.

Kulaklık olarak ise benim de almayı düşündüğüm model var şu an Laccess midir nedir 10 liraya aldığım kulaklığı kullanıyorum ama yakın zamanda Plantronics GameCom 777, Creative Fatal1ty MKII ve Creative SoundBlaster Surround Arena'dan birini almayı düşünüyorum.

Creative SB surround Arena'nın beyaz olması dışında her özelliği süper, dahili ses kartı sayesinde müthiş ses veriyor mikrofonu sağlam kafaya oturuyor.

MKII ise Fatal1ty imzalı son ürün tasarımı hoşuma gitti ses kalitesi zaten gayet yüksek.

GameCom 777 ise çok tavsiye edildi onun için düşünüyorum ancak marka hakkında çok da emin değilim.

Edit: Modelleri karıştırıp ona göre yorum yapmıştım, GameCom 377 sanıyordum 777'ymiş benim almayı düşündüğüm

Son Düzenleme: erdij ~ 25 Ağustos 2010 22:38
jxLs
19-04-2012, 10:02   |  #7  
Yıllanmış Üye
101 mesaj

hocam paran varsa kulaklık olarak steelseries v2 usb + ses kartlı alıcaksın oda 300 tl ustu :D
mause olarak steelseries ürünleri razer ürünleri bide yeni cıkan zowie ürünlerini tavsiye ederim klavyeyi okadar kasmana gerek yok x7 g800 klavye yeter artar