Evet Arkadaşlar Sizdende Bekliyorum Ben Warlock Akademian Yapardım :)
Oyun Şirketi Yapsaydınız Adını Ne Koyardınız ?
Oyun can derdinde kasap et derdinde
Oyun yapım şirketi kurmazdım.Oyun yapımı için 1.5 trilyona yakın para harcıyacaksın ve sonunda korsan kullanacaklar.Onun yerine reklamcılık şirketi kurardım.
Adı da
Gürbüz grafik koyardım(Ismim de uyumlu işte :D)
Logosu bile belli türk bayrağı şeklinde bir orbun üzerine Cafcaflı birşkilde ve nesnelere benzetilerek Büyük bir G harfi ve alt alt yine nesnelere benzetilerek(bu sefer cafcaflı değil) ürbüz, rafik(G harfini yazdık zaten :D).Para olsa ve yaşım büyük olsa küçük bir dükkan açıp kurucam şirketide para yok :D
kardeş illa korsan kullanmasınlar diosan oyun çıkarmadan önce crack şirketleri ile anlaşırsın olur biter HAWX 2 nin crak i neden yok sanıosn...Emin misin?
Kırılmış binkw32.dll indir.Hawx2 çalışacaktır.Bu arada onlar crack şirketi değil.Hacker grubudur.
Ve egolarını gidermek için crackini elden yayıyorlar.Amerikadaböyle çok pis bir karaborsa var;)
Senin Adam Ol Miraç 5 !!! Aadam Olsan CRACK Şirketi Demessin Dayanamıcam Sen Hangi Köyün İpnesisin yha :D D: D:
bizim köydekinler sizin köye 1 amaçla gelir senin gibi ler.... yapmak için. seni de görmüştüm ah yazık .D
Köylü , lerle dalga geçeceğine kendi kültürüne onları neden küçük görüyorsun söle ? köydeki bütün çocuklar seni döver :D
MIT Games (made in turkey = mit)
miraç 5 adam olmassın sen :))Senin Çok Adamlığını Gördük Miraç5 En Azından Forumun En Yardımcı Üyelerinden Biridir Sen Ne Konuşuyorsun