İçinizde oyunların sonlarını beğenen olduğunu pek sanmıyorum.saatlerce - ne saati günlerce, haftalarca oynayıp en sonunda "CONGRATULATIONS" benzeri bir yazı kimin hoşuna giderki?? Çoğu üşenip bir animasyon bile koymamış.insanın cd yi kırası geliyo o zaman.bence oyunun grafiklerine, oynanabilirliğine gösterdikleri özeni hatta daha fazlasını oyun sonlarına göstermeliler..
Oyun sonlarını beğeniyormusunuz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Belki de haklısın. Ama hepsine de haksızlık yapmamak lazım. Ne oyunlar gördük, ne sonlarla bittiler. Tabii her oyundan bunu beklemek en doğal hakkımız. Ama oyunların bitişinden de önemli olan şey senaryodur. Senaryosu kıt çok oyun var piyasada. Yani senaryo, senaryo olsa sonu da güzelce gelir bana kalırsa.
valla ben sırf onu görmek için oynuyorum yoksa başka bi amacım olmuyor. ama son dersen bende WARCRAFT derim
evet bazı oyunların beğeniyorum özellikle savaş oyunları
Oyun sonu dediğin mafia sonu gibi olmalı
arkadaşlar,hitman i (1) unutuyor musunuz?
etkileyici ve çok iyi bir seneryo ile birleştirilmiş bir son vardı..2 çeşit son ile bitiyordu oyun..neyse..hatırlayan bilir..bence iyi bir seneryosu olmayan oyunun güzel bir sonu da olamaz..
+senaryo iyi olmalı
+ve en önemlisi,"oyun sonunda" oyuncuyu şaşırtabilmeli..
resident evil'ın oyun sonuda baya etkileyici..
killer deyince aklıma eldi hitman 2 ninde sonunu çok beğenmiştim
half life (1) sonuda gayet basarılıydı bence....
Arkadaşlar yaa lütfen bir çok oyunun sonu mükemmel müzikleride hele süüper...
1.prince of persia warrior within
2.the suffering
3.HL2
4.far cry
5.gta
6.mafia
7.nfs undergraund-1
8.the lord of the rings return of the king.....
tabiki birçok oyunu müzikleri harika
mesala Örneğin .Mgs 3'ün
bide insan o oyun kadar uğraşmış bitirince öyle bi havaya giriyo ki anlatamam...Sanki kendin ordaymış havasına giriyosun......
Ben oyun oynamam ,(Ama küçükken Orta okulda atari salonlarına Giderdim)o zevkide bilmem sizleri okuyunca vay be millet amma kaptırmış dedim oyuna kendisini..Ben bu konularda genelde error veririm o yüzden pek katılamıyorum oyunlara...
Blader sana en baba oyunlardan boş bi zamanında oyna derim sana....inan birazda olsa hak vericeksin...
Oyunlarda birer yazılımdır be selim neticede..
oyun oynamayı boş görüyor bildiğim kadarıyla yani zaman harcayan bir şey gibi, o kendini geliştirmenin yollarını arıyor gün be gün, ben tanıdığım kadarıyla tasvir ettim bak onu, yani oyuna pek vakit ayırmaz ama ben öyle değilim mesela.