Arkadaşlar oyundan çıktıktan sonra masa üstüne dönünce masaüstü mat oluyor daha karanlık olarak geri dönüyor ve restart yapmadan düzelmiyor.(Monitör ayarı işe yaramıyor)
Acaba neden
(xpsp3-msı p35 neo2 fr-asus eah 3870-c2d e-8400-kingston ddr2 800 4gb) yenilerde yapmaya başladı
Oyun Sorunu
Ekran kartının driverı güncel mi? Değilse güncellemeni öneririm....
Evet güncel Catalyst 10.8 yazılımsal olabilir mi yoksa ??
NFS Shift'te bir iki oldu ama Mafia 2 sürekli böyle...
anlayamadım
hocam Mafia 2 de bendede oldu ama diğer oyunlarda böyle bir problemle karşılaşmadım.
mafia 2 bendede öle oluor :S çıkıcan oyundan siyah kalıp oluşuyor sanki
mafia 2 bende de aynısını yapıyor..............
Arkadaşlar bu normal bi durum.Keşke ati 10.8 release notlarını okusaydınız...Eğer windows7 kullanıyorsanız çoğu ati kartta Mafia 2 den çıktıktan sonra ekranın kararcağı yazıyor.Umarım 10.9 ile bunu çözerler... Nvidia da bi problem yok.
Bunun çözümünü biliyorum ve çok basit. Çünkü bazen bende de oluyor =) Bak şöyle;
Ctrl+Alt+Delete'ye basıcaksın, ondan sonra gelen o Görev Yöneticisidir, falandır filandır yazan yere geliyo ya ekran: orda da ESC'ye basıp çık. Düzelir. ;)
Bilmiyorum sebini de bulamadım ama mafia2'de yapması ilginç sistem gereksinimi desem herşeyini destekliyor
bakalım:(
DOSTLAR BEN SİZİN DÜŞÜNCENİZDE DEĞİLİM BU SORUN ONDAN KAYNAKLANMIYO BENCE BENCE SORUN MAFYA 2 AĞIR Bİ OYUN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ BAYAĞI YÜKSEK BENCE SORUN BUNDAN KAYNAKLANIYO
oyunun çalıştırma dosyasına (yani exe dosyası) sağ tuş yapın uyumluluğa gelin masaüstü oluşturmayı devre dışı bırağı işaretleyin tamam diyip deneyin bakalım belki düzelir
ya ben size bi soru soracam ben gta 4 liberty city oynuyorum trainerine ihdiyacım var internetten indirdim kaçtane ama olmadı hepside hata veriyo yani traineri çalıştırıp oyuna girdiyimde taraineri activade ediyorum oyun donuyo ve beni oyundan atıyo şimdiden yardımcı olan arkadaşlara TŞK EDERİM