ARKADAŞLAR. BENDE CELERON 2600 MHZ CPU - ASROCK P4İ45GV MAİNBORD - 64 MB GEFORCE ÖZELLİKLİ ONBOARD EKRAN KARTI - 256 DDR 333 MHZ RAM - VE WİN98 SE İŞLERİM SİSTEMİ YÜKLÜ BİLGİSAYARIM VAR. BİLGİSAYARIMI FORMATLADIM VE YENİDEN KURDUM. BUNULA BERABER OYUNLARIMIDA. OYUNLARDA SORUNLA KARŞILAŞTIM. GTA VİCE SİTY AÇILMADI. WİN98'Sİ UPGRADE ETTİM. GTA VİCE SİTY AÇILDI. AMA FİFA2002 OYUNUNU NE YAPTIMSA AÇAMADIM. OYUN AÇILDIĞI ZAMAN LOADİNG YÜKLENİYOR VE PC KİTLENİYOR. BU SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOR. BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
OYUN SORUNUM VAR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
SEVGİLİ ARKADAŞIM. KULLANDIĞIM DİRECTX SÜRÜMÜ 9.0C BUNA RAĞMEN AÇMIYOR. AMA EKRAN KARTININ DRİVERİNİ GÜNCELLEMEYİ HİÇ DENEMEDİM. YİNEDE SAĞOL
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
DirectX den ziyade kesinlikle ekran kartı sürücülerini güncelle.Ama onboard demişsin.GeForce olduğuna eminsen http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp bu adrese bir tıkla ve oradan uygun modeli seçip son çıkıan driverleri yükle...