Arkadaşlar bana gta vice ctiy tarzında önerebileceğiniz oyunlar nelerdir?
Oyun tavsiye
online oyunları pek oynamıyorum arkadaşım.Hem kotaya yük hemde çok fazla vaktimi çalıyor:)
marc ecko's getting under pressure.bunu oynayabilirsin tam vice city gibi olmasada güzel oyun...
medjaii oyunun resimlerine baktım.Gerçekten güzele benziyor.Tavsiye için teşekkürler...
driver ın yeni versiyonu ona çok benziyo paraleli bişeydi
evet sabrederse nfs nin yeni oynunu alabilir...
Harry Potter: Order of the Phoenix ı tavsiye ederim (levelın ağustos sayısında demosu var)
karabeladriver ın yeni versiyonu ona çok benziyo paraleli bişŞu an alabileceğin tek oyun Driver : Parallel Lines
bence bully oyunu al cok guzel bı oyun oynasan basından kalkmazzsın okulda sorun yaratıyon cok muthıs gorevler felan var manıta yapıyon okulda yatıyon kalkıyon yatılı okul ogretmenler yakalıyo ogretmene vurup kacıyon derslere gırıyon
kımya ıngılızce felan bu oyun cok muthıs dostum
dostum norlmade dunyadakı en ıyı oyun crysıs ama daha pıyasaya surulmedı surulsun herkes onu kapısacak cok pahalı bı oyun ama
bu ara bılgısaryında orjınal vista programı olması 2 g ram olması lazım artık oyunu hesap et yanı neyse ben crysıs dıyom ama bully de cok muthıs oyun hem kolay kolay bulunmuyor :D
mafia,true crime,spiderman 3(biraz zor çalışır)