İyi akşamlar, arkadaşlar. Bende artık oyun oynamaya başlıyorum, şimdiden tavsiye istiyorum..<
Ekran kartım yakın zamanda değişecek, o yüzden hazırlık yapacağım..
1-Xmen Wolverine
2-Batman..
3-Resident Evil 5..
Bu oyunlar nasıldır, başka tavsiye var mı? PES 2010 favorim dir :)
Oyun Tavsiyesi.
- 1
- 2
Assassin's Creed 2 ve Call of Duty 6 yı beklemeni tavsiye ederim ikisi de oyun piyasasına damgasını vuracak...
Bioshock gerçekten güzel bir oyun 9 Şubat 2010 da ikincisi de çıkacak o zaman tadından oynanmaz ;)
Sonra Call of Juarez;Bound in Blood görmen gereken oyunlar arasında olmalı.FEAR ı sevdiysen FEAR 2 yide oynamanı tavsiye ederim.Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
Bir arkadaş Prototype 'tan bahsetmiş ona hak veriyorum belki sürekli aynı tip görevleri yapmak sıkıyor ama bu kadar serbest ve rahat olduğun bir oyun oynayabileceğini sanmıyorum onu kes bunu doğra derken hem zevk alıyorsun hem de öldüm öleceğim derdinden uzak bir oyun oynuyorsun adam demeden edemiyor: Keşke böyle güçlü olsam...:D Prototype kesin oynamalısın, aynı şekilde half life serisi özellikle 2. oyun arkadaşlarım da çok övüyor gerçi akşam oynayamadıklarını da eklediler xD
Ben ProtoTypei Tavsiye Ederim Cok farklı Bi oyn Şu An Resident Evil 5 Oynuorm Bi yerinde takldm :D
çocuk oyunu bu, saol genede bakarız ;)Evet çocuk oyunu ama severim ben böyle şeyleri:) Hoşuma gittiğinden sizede önerdim.bioshock mutlaka oynamalısın.
Bioshock gerçekten güzel bir oyun 9 Şubat 2010 da ikincisi de çıkacak o zaman tadından oynanmaz ;)Fear 1 in tadını diğer hiçbir oyunu veremiyor.
Sonra Call of Juarez;Bound in Blood görmen gereken oyunlar arasında olmalı.FEAR ı sevdiysen FEAR 2 yide oynamanı tavsiye ederim.Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
Son Düzenleme: _hEro ~ 24 Eylül 2009 01:23
Bana ikinciside güzel geldi
Fear 1 in tadını diğer hiçbir oyunu veremiyor.
Resident Evil 5 biraz daha iyi olabilirdi ama ben bu haliylede beğendim ama şunu söylemeliyim;Oyunun keyfi üçüncü bölümden sonra çıkmaya başlıyor.İlk bölümler gerçekten berbat.Oyunu silmeyi düşünüyordum sonra forumdan bir arkadaşın tavsiyesine uyup silmedim,iyiki de silmemişim :D
-wolfenstein (2009)
-Call of Juarez - Bound in Blood
-fear2
bu oyunları sana kesinlikle tavsiye ediyorum...
NOT:3 oyunda FPS action dur...
Assasian's Creed denemeni öneririm.Çatıdan çatıya atlamak,yüksek minarelerin tepesine tırmanıp bir saman yığınına atlamanın zevki bir başka oluyor.Tek kötü yanı aynı şeylerin tekrarlanıyor olması.Bende ön yargıyla bakıyordum ama elime geçti.İyikide geçmiş.<
assasin creed(kesinlikle oynamalısın)
prototype
batman
gears of war
cod serisi
mafia
godfather 1
wheelman(senaryo çok sağlam)
gta 4
bu oyunları almazsan oyuncu sayılmazsın,
crysis 2
assasins creed 2