slm.PII 400,8 mb ekran kartı,129 mb ram.bu sistemde oynayabileceğim güzel birkaç oyun önerirmisiniz.haklısınız sistemim dökülüyooo...
oyun tavsiyesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sen realonearcade ısımlı bu programı ındır bundan demo oyunlar ındırıyorsun satında alabılıyosun oyunlar eskı oyunlar mesela sonıc gıbı o tıp oyunlar ıste scrable fln bu tıp oyunlar doluuuuu fakat gercekten sıstemın dokuluyo yenı bır sıstem alman gerek hemde cok gerek
Civilization III: Play the World tüm zamanların en iyi strateji oyunu
mimimum özellikler .
P2-300, 64MB RAM
slm.strateji oyunlarını severim.daha önce comandos,desperados,age of empires... gibi oyunları oynadım.sence bu oyunu da severmiyim.
önerin için de teşekkürler...
arkadaslar makinalariniz kaldirri mi bilmiyorum ama yeni cikan ford-2 araba yarisi oyunun herkese tavsiye ederim...oldukca guzel grafikleri var, kacirmayin!!!!!
Tabi her insanın strateji anlayışı değişik. Age of da savaşırsın ama niye savaştığını bilmezsin; yani savaşmanın bi anlamı yoktur. Sınırlarını geliştirmek için mi ? yoksa oyunun amaçı için mi? Altınlar için mi? yoksa zevk için mi? Age of ve türevlerinde birde işin yoksa alt tarafdaki butonları cözmeye uğraş:)
Gelelim Comandosa; doğruyu söyle bazı bölümleri gecmek için 50 sefer ugraşmak zorunda kalmadınmı. Birde o askerlerin görüş alanını belirten radar benzeri yeşil şey yokmu ona yakalanmmak için şekilden şekile girersiniz.
Bence Civilization III oyna petrol için savaş da savaşın bi anlamı olsun:)
Ama dediğim gibi herkezin bi bilgisayar oyunundan beklediği şeyler farklıdır. Zevkler tatışılmaz dimi.
Bu sistemde Strateji olarak sana ekstradan stronghold serisini ve doom2000 ini tavsiye ederim.Stronghold kale kurup savunma amacı tasır.Dune2000 ise zaman gecirmek icin en kolay strateji oyunudur.Tek kaynak, insa et,saldır.Konusuna dalarsan dune serisi kitaplarını mutlaka raflarda gormussundur.Bu arada sistemi yukseltemiyorsan bile en azından ikinci el bir 64 mb ekran kartı almanı tavsite ederim.Biraz daha ürün yelpazen genisler en azından.Fikir olması acısından ;
sistemim celeron 1200,tnt 64 ram ekran kartı,514 ram, bu sistemde oynadıgım oyunlar
gta3 vice city
İGİ
Total war (iyi kotu tum bu sene cıkan oyunlar harıcınde diger strateji oyunlarını oynayabiliyorum)
max payne
suan yuklu olanlar