oyunlar hakkında bilgilere baktığımda rpg,fps,mmo gibi şeyler yazıyor bildiğim kadarıyla bunlar oyun türleri herhalde bu oyun türleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim
oyun türleri ?
Google nasıl kullanılır diye bir konu aç da sana yardımcı olalım sonra her istediğini oradan araştırırsın.
Google'a RPG nedir yazamıyor musun?
son_goku kesinlikle haklı ama ben gene açıklayayım. Rpg role playing game yani rol yapma oyunu örneğin skyrim. Fps first person shooter yani birinci kişinin görüş açısından oynanan oyunlar örn. Battlefield. Mmo online oyunlara verilen isim. Tps third person shooter yani üçüncü kişinin görüş açısından oynanan oyunlar örn. Gta
google yazmayı ben de biliyorum ama sadece rpg ve fps acaba buna benzer isimleri biliyorsanız açıklayın demek istedim
arkadaşlar sizin derdiniz ne onu anlamıyorum...yani illede sormadan önce hep araştırması mı lazım...chip sitesinin böyle bir şartımı var...arkadaş konuyu bir kere açtı..ve bizde GEREKEN cevapları ister veririz ister görmezden gelip ...zorla olmazki yani..Chipten soğudum yani sizin sayenizde...böyle giderse kimse Google'ye birdaha Chip'in C'sini bile yazamaz artık...
Rpg role playing game yani rol yapma oyunu örneğin skyrim. Fps first person shooter yani birinci kişinin görüş açısından oynanan oyunlar örn. Battlefield. Mmo online oyunlara verilen isim. Tps third person shooter yani üçüncü kişinin görüş açısından oynanan oyunlar örn.Ellerine Sağlık..
LENO7, araştırıp da buraya konu açması sence daha mantıklı değil mi?
Bence çok daha mantıklı. Buraya konu açması yanlış değil fakat biraz araştırmak gerek.
Senin hoşuna gitmediyse bu durum demekki daha gitmeyen birçok kişi var.
Uyarın için teşekkürler ya görmezden geleceğim ya da yardımcı olacağım.