arkadaşalar fil ve müzik indirmek yasakmış kanunluymuş bu haberi bilen var mı oyun indirmekte yasakmı
oyun yasağı
yani oyun indirmek önce dede yasak dı da şimdi kanun çıkmış ama ben sadece film ve müzik hakkında duydum ıyun indirmek yasakmı
Torrenti öldürmedikten sonra hiçbir şey başımıza gelmez.
yani oyun indirmek önce dede yasak dı da şimdi kanun çıkmış ama ben sadece film ve müzik hakkında duydum ıyun indirmek yasakmıDostum niye yasak olmasın. Para ile satılan ve nette korsan olan her şey yasak. Programlar, oyunlar, müzikler (internet müziği olmayanlar ki günümüz sanatçıları para ile satıyor. Genelde rap şarkıları böyledir), film vs hepsi illegal olduğu sürece yasak.
Ben gidipte max payne 3 e 200 tl vermem ve veremem örneğin
ewt 3. de para cezasıymış ilk 2 uyarıymış durun ben 2-3 ay sonra far cry 3 ü indirem :D
Eğer korkun varsa korsan dvd olarak al
alyim en yis böle aslında güzel oluyo internetten indirmek oturduğun yerden indir kur oyna :D dert yok bişe yok
2008 yılından beri tb larca oyun film müzik indirdim kapıyı çalan olmadı.
max pay ne nin hç bir sürümü nü oynamadım oynacamda :D torrente yazdım max payne 3 22 gb yazı bütün serilerimi içinde dedim tek oymuş :D allahtan 2 gün önce ben prototype 2 indirmiştim
Yoo 10 gb a var max payne 3 ama tavsiyem paranız varsa oyunları orjinal alın .
arkadaşlar bu yeni diyorum 2gün önce tv lerde yayınlandı kanunu çıktı film ve müzik indirmek yasak. diyorum benim korkum belki oyun falan da yasaktır diye
Hiç bir şey olmaz merak etme 75 milyonu hapise mi atıcaklar ?
arkadaşlar bu yeni diyorum 2gün önce tv lerde yayınlandı kanunu çıktı film ve müzik indirmek yasak. diyorum benim korkum belki oyun falan da yasaktırİnternetten korsan olarak bir şey indirmek yasak her ne olursa olsun. Oyunun korsanı yaygın diye yasal sanmayın. Başkalarının sözüne güvenipte hareket etmeyin yarın başınız ağrırsa o kişiler sizi korumaz.
Son olarak orjinal oyun alın diyorum.
Hiçbişey olmaz merak etme.Firmalarda ucuza satsın ozaman bizde alalım.Türkiye gibi bir ülkede bir oyuna 200TL veremeyiz.O 200TL ye ev geçindirenler var.Oyun fiyatları normaldir. Türkiye'de vergiden dolayı fiyatı artıyor olay bundan ibaret. Kaldı ki 200 TL'lik oyunlar PS3'te olur eh onu alan adamda gider oyunu alır rahatlıkla alır. İlla ki nakit olarak almaz taksitle alır. 2000-3000 TL'lik sistem toplayan, interneti sınırsız olan birisinin oyun fiyatları yüksek demesi garip kaçar. Ekmek fiyatıda yüksek onu da internetten indirin öyleyse.
Şöyle de bir durum var. Amerikada ipv6 kullanılıyor. Bu teknoloji ile kimin internette ne yaptığını takip etmek daha kolay olduğundan böyle bir durum oluşmuş olabilir. Çoğu teknolojiyi birkaç yıl geriden takip eden ülkemizin bu teknolojiye geçmesi de uzun zaman alacağından şimdilik rahat olabiliriz diye düşünüyorum Özetle yasaklansa bile cd. ler var bu muhabbeti burada yapmanın alemi yok burası yasal bir forum.
Gelelim torrent konusuna; torrent kullanmak yasak değil ancak aksi bir örnek verecek olursam, telif hakları konusunda çok sıkı bir şirket olarak Digiturk'ü gösterebiliriz. Eğer Torrent sitelerine sürekli olarak Süper Lig maçları yüklenip indirilse telif haklarının ihlalinden Digiturk o içeriği yükleyenlere ve indirenlere karşı yasal işlem başlatabilir.